KRAKOV - OSVĚTIM

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Polsko
Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena zahrnuje: dopravu lux. busem, průvodce
Cena nezahrnuje: Vstup do Osvětimi s tamním průvodcem v češtině cca 20 Zl/osoba – dle počtu osob ve skupině
Vstupné do Wawelu cca 7-20 Zl dle druhu expozice – individuální prohlídka bez průvodce.
zobrazit 1 termín
Listopad 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Prohlídka rozsáhlého areálu Auschwitz a Birkenau s místním průvodcem (český výklad nebo překlad do češtiny), prohlídka autentických míst koncentračního tábora, po poledni přejezd do Krakova.

Krakow - Město ležící na březích řeky Visly je též kolébkou polského státnictví a polské kultury.

V Krakově je možnost návštěvy zámku Wawel a katedrály – místo korunovace polských králů, dnes se tu nachází ostatky polských králů, vyhlídka na řeku Vislu, poté možnost procházky starým městem „Královskou cestou“ – Kanovnickou ulicí, nejkrásnější ulicí starého Krakova, po hlavním náměstí, návštěva Sukenice –nejproslulejší tržnice v Evropě, Mariánský kostel – uvnitř gotické vitráže a pozdně-gotický vyřezávaný oltář – největší v Evropě, poslech tradičního krakovského „hejnálu“ z radniční věže, Collegium Jagellonské univerzity, Floriánská brána a Barbakán.

Program zájezdu :
V ranních hodinách odjezd z nástupních míst do Osvětimi, základní prohlídka rozsáhlého areálu s místním průvodcem (cca 3,5 hodiny), prohlídka autentických míst koncentračního tábora. Poté přesun do Krakowa (přejezd cca 1,5 hodiny). Návštěva nejzajímavějších míst s našim průvodcem. V Krakowě základní okruh s průvodcem, individuální volno. Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené KRAKOV - OSVĚTIM
v cenách od 720 Kč