Imerovigli - Regina Mare Hotel

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Santorini Imerovigli
Ubytování: Regina Mare Hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Nabídku služeb, které jsou zahrnuty do ceny zájezdu získáte po příjezdu do hotelu
Ubytování, letecká doprava včetně povinných příplatků a paliva, transfer v místě pobytu, stravování dle uvedení, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: Půjčovna aut, pronájem parkovacích míst v blízkosti hotelu, klimatizace, Wi-Fi. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty do ceny zájezdu a které se na místě platí, získáte po příjezdu do hotelu
Cestovní pojištění včetně storna zájezdu GENERALI POJIŠŤOVNA, fakultativní služby za poplatek, které nejsou zahrnuty do ceny zájezdu. Povinnou pobytovou taxu, která platí pro všechny přílety od 1. 1. 2018. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od oficiální kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této pobytové taxy je pro 1*-2* hotel cca 0,5 € pokoj/noc, 3* hotel cca 1,5 € pokoj/noc, 4* hotel cca 3 € pokoj/noc, 5* hotel cca 4 € pokoj/noc. Upozorňujeme, že výše pobytové taxy může být během sezóny změněna
zobrazit 4 termíny
Srpen 2019
zobrazit 7 termínů
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

Snídaně formou bohatého bufetu.

Na večeře je doporučeno zajít do okolních místních restaurací a taveren (není započteno v ceně).

Popis

Hotel je pro osoby starší 16 let.

Regina Mare je postaven přímo na okraji útesu v Imerovigli, malebné tradiční vesnici Santorini, jen 2 km od města Fira, hlavního města ostrova. Hotel je vhodný pro páry, kteří chtějí romantickou dovolenou v luxusním komplexu s úžasným výhledem na západ slunce. V docházkové vzdálenosti od hotelu naleznete bary, restaurace a místní taverny.

Pláž: Nejbližší pláž se nachází cca 4 km od hotelu.

Sport a zábava: V okolí hotelu je možnost pěší turistiky, vyžití v městě Imerovigli. Lázeňské centrum v sesterském hotelu Avaton Resort and Spa (pěší vzdálenosti).

Pro děti: Hotel je pro osoby starší 16 let.

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Poznámka: Hotel je pouze pro starší 16 let.

VZHLEDEM K EXKLUZIVITĚ A VELKÉ POPTÁVCE PO LETOVISKU IMEROVIGLI, JE UBYTOVÁNÍ V TOMTO LETOVISKU POUZE NA VYŽÁDÁNÍ/ZPĚNTÉ POTVRZENÍ.

Povolená hmotnost zavazadla: 15 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Ubytování

Vybavení: - recepcí (08:00 - 23:00)
- venkovním bazénem s lehátky
- výhled na Calderu
- snack bar
- restaurace (kde se podává bohatá snídaně formou bufetu)
- Wi-Fi (za poplatek)
- možnost půjčovna aut
- pronájem parkovacích míst v blízkosti hotelu
- Spa centrum v sesterském hotelu Avaton (za poplatek)

Vybavení pokojů: Hotel nabízí ubytování v několika typech pokojích:

Double Room - dvoulůžkový pokoj pro 2 osoby. Plně vybavený útulný pokoj s klimatizací v přízemí s terasou kousek od hlavního bazénu. Pokoj je vybaven koupelnou se sprchou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, příslušentsvím pro přípravu kávy/ čaje, fénem, mini lednička, toaletní potřeby.

Superior Double Room - dvoulůžkový pokoj pro 2 osoby. Pokoje superior jsou prostornější s balkonem nebo terasou s krásným panoramatickým výhledem na moře. Pokoj je vybaven koupelnou se sprchou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, příslušentsvím pro přípravu kávy/ čaje, fénem, mini lednička, toaletní potřeby.

Junior Suite - suite pro 2 -3 osoby. Pokoje jsou prostorné, vybavené koupelnou se sprchou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, příslušentsvím pro přípravu kávy/ čaje, fénem, mini lednička, toaletní potřeby. Pokoj nabízí venkovní posezení na terase a nebo balkoně s úžasným výhledem na ostrov Thirassia a na západ slunce nad Egejským mořem.

Novomanželský pokoj s vnitřní nebo venkovní vířivkou. Svatební pokoje se nacházejí v nejvyšším patře a nabízejí soukromou terasu s lehátky a úchvatným panoramatickým výhledem. Pokoj je vybaven koupelnou se sprchou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, příslušentsvím pro přípravu kávy/ čaje, fénem, mini lednička, toaletní potřeby, županem a pantoflema.

Deluxe Suite pro 2 osoby. Prostorný pokoj nabízí venkovní vyhřívanou vířivku a vlastní balkon s lehátky. Pokoj je vybaven obývací místností, koupelnou se sprchou, klimatizací, satelitní TV, telefonem, příslušentsvím pro přípravu kávy/ čaje, fénem, mini lednička, toaletní potřeby.

 

→ Přejít na 11 termínů dovolené Imerovigli - Regina Mare Hotel
v cenách od 33 390 Kč do 58 890 Kč