Hotel Best Western Capital 3*, Stockholm - letecky

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Švédsko Stockholm
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letenku Praha - Stockholm a zpět
palubní zavazadlo
2/3x nocleh v hotelu (dvoulůžkový pokoj)
2/3x snídani
Cena nezahrnuje: služby delegáta
místní dopravu
zavazadlo k odbavení
komplexní pojištění
zobrazit 4 termíny
Listopad 2020
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2020
zobrazit 5 termínů
Leden 2021
zobrazit 5 termínů
Únor 2021
zobrazit 4 termíny
Březen 2021
zobrazit 5 termínů
Duben 2021
zobrazit 4 termíny
Květen 2021
 

Popis zájezdu

Ubytování

Hotel Best Western Capital 3* se nachází 7,5 km od centra Stockholmu. Best Western Capital leží přímo u autobusové zastávky Frukthandlarvägen a přibližně 600 m od zastávky Årstafältet. Pokoje jsou vybaveny TV/SAT, fénem, WC a koupelnou se sprchou. K zázemí patří restaurace, bar výtah a sauna. Hotel Best Western Capital *** leží 7,5 km od centra města a 200 m od autobusové zastávky. Pokoje jsou vybaveny telefonem, kabelovou TV, fénem, vlastní sprchou a WC. Součástí hotelu je výtah, bar, restaurace, parkoviště a sauna.

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu i jeho délku je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Co musíte vidět: Staré město (Gamla Stan), Královský palác, Vasa muzeum - Jeho hlavním exponátem a středobodem prohlídky je loď Vasa, která se potopila hned při své první plavbě v roce 1628 ve Stockholmském zálivu. Zde ležela celá staletí pod nánosy písku a byla tak zcela zakonzervována. Díky tomu se zachovala v obdivuhodném stavu. Vyzvednuta byla opět po 333 letech a umístěna v tomto muzeu, které je v současnosti nejnavštěvovanějším ve Skandinávii. V případě zájmu a dostatku času doporučujeme navštívit také zábavný park Grőna Lunds Tivoli či muzeum legendární švédské skupiny ABBA. Ve Stockholmu můžete ZDARMA navštívit tato muzea: Armádní muzeum, Marabouparken, Etnografické muzeum, Halwyl museum - kolekce Halwyl, Švédské muzeum historie, The Royal Coin Cabinet - Královská mincovní skříňka, The Royal Armoury - královská zbrojnice, muzeum středomořských a blízkovýchodních starožitností, Moderna museum, Accelerator, Švédské muzeum přírodní historie a Cosmonova, Národní námořní museum, Muzeum starověkých starožitností, Městské muzeum ve Stockholmu, Hrad Skokloster, Národní muzeum, Středověké muzeum, Arkdes - Arkády, Národní sportovní muzeum Švédska Orientační vstupné: Vasa museum - námořnické muzeum - 14 EUR, The Royal Palace - Stockholmský palác- 14 EUR

Stockholm je královská metropole Švédska. Je to město postaveno na 14 ostrovech, s dobře chráněnými středověkými budovami a moderní architekturou. Stockholm je domovem velké spousty muzeí, od Národního muzea až po menší muzea. Samozřejmě se i tady, jako v každé evropské metropoli, konají každý týden různé výstavy, premiéry a jiná kulturní představení, které vás zajisté naschnou.

 

→ Přejít na 34 termínů dovolené Hotel Best Western Capital 3*, Stockholm - letecky
v cenách od 4 890 Kč do 9 490 Kč