Hotel Scandic Ariadne 3*, Stockholm - letecky

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Švédsko Stockholm
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letenku Praha - Stockholm a zpět
palubní zavazadlo
2/3x nocleh v hotelu (dvoulůžkový pokoj)
2/3x snídani
Cena nezahrnuje: služby delegáta
místní dopravu
zavazadlo k odbavení
komplexní pojištění
zobrazit 4 termíny
Listopad 2020
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2020
zobrazit 5 termínů
Leden 2021
zobrazit 5 termínů
Únor 2021
zobrazit 4 termíny
Březen 2021
zobrazit 5 termínů
Duben 2021
zobrazit 4 termíny
Květen 2021
 

Popis zájezdu

Ubytování

Hotel Scandic Ariadne 3* se nachází u terminálu trajektů Värtan, 10 minut jízdy od centra Stockholmu. Scandic Ariadne leží asi 15 minut chůze od stanice metra Gärdet. Metrem dojedete na stockholmské hlavní nádraží za pouhých 6 minut. Zastávka autobusů směřujících na stanici metra Ropsten je vzdálená 200 metrů. Hosté mohou zdarma využívat posilovnu, saunu a wifi připojení k internetu. Pokoje jsou vybaveny TV/SAT a koupelnou se sprchou. Některé mají také posezení. K zázemí patří Sky Bar s výhledem na město a restaurace Mistral s venkovní terasou a výhledem na přístav, zde se podává bio snídaně formou bufetu. V hotelu je k dispozici dětská herna s hračkami, filmy a počítačovými hrami. V malém obchůdku v hotelu Scandic se prodávají nápoje, občerstvení a toaletní potřeby.

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu i jeho délku je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Co musíte vidět: Staré město (Gamla Stan), Královský palác, Vasa muzeum - Jeho hlavním exponátem a středobodem prohlídky je loď Vasa, která se potopila hned při své první plavbě v roce 1628 ve Stockholmském zálivu. Zde ležela celá staletí pod nánosy písku a byla tak zcela zakonzervována. Díky tomu se zachovala v obdivuhodném stavu. Vyzvednuta byla opět po 333 letech a umístěna v tomto muzeu, které je v současnosti nejnavštěvovanějším ve Skandinávii. V případě zájmu a dostatku času doporučujeme navštívit také zábavný park Grőna Lunds Tivoli či muzeum legendární švédské skupiny ABBA. Ve Stockholmu můžete ZDARMA navštívit tato muzea: Armádní muzeum, Marabouparken, Etnografické muzeum, Halwyl museum - kolekce Halwyl, Švédské muzeum historie, The Royal Coin Cabinet - Královská mincovní skříňka, The Royal Armoury - královská zbrojnice, muzeum středomořských a blízkovýchodních starožitností, Moderna museum, Accelerator, Švédské muzeum přírodní historie a Cosmonova, Národní námořní museum, Muzeum starověkých starožitností, Městské muzeum ve Stockholmu, Hrad Skokloster, Národní muzeum, Středověké muzeum, Arkdes - Arkády, Národní sportovní muzeum Švédska Orientační vstupné: Vasa museum - námořnické muzeum - 14 EUR, The Royal Palace - Stockholmský palác- 14 EUR

Objevte s námi krásy skandinávské metropole. Díky velikosti Stockholmu můžete všechno poznat v relativně krátkém čase. Vydejte se o 750 let zpět a nasajte středověkou atmosféru Starého města Stockholmu. Z památek můžete navštívit parlament, velkou katedrálu, muzeum, Globe arénu nebo park Berzelii.

Program zájezdu

0. den

V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti").

 

→ Přejít na 30 termínů dovolené Hotel Scandic Ariadne 3*, Stockholm - letecky
v cenách od 5 290 Kč do 9 190 Kč