Hotel Good Morning Hagersten 3*, Stockholm - letecky

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Švédsko Stockholm
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letenku Praha - Stockholm a zpět
palubní zavazadlo
2/3x nocleh v hotelu (dvoulůžkový pokoj)
snídaně/dle termínu
Cena nezahrnuje: služby delegáta
místní dopravu
zavazadlo k odbavení
komplexní pojištění
zobrazit 4 termíny
Listopad 2020
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2020
zobrazit 5 termínů
Leden 2021
zobrazit 4 termíny
Únor 2021
zobrazit 4 termíny
Březen 2021
zobrazit 5 termínů
Duben 2021
zobrazit 4 termíny
Květen 2021
 

Popis zájezdu

Ubytování

Hotel Good Morning Hagersten 3* se nachází 15 minut jízdy od centra Stockholmu. Pokoje mají TV, pracovní stůl, koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Některé pokoje mají župany, přezůvky a příslušenství pro přípravu čaje a kávy. V hotelu je dostupné wifi připojení zdarma. Hosté mohou využít služeb hotelové posilovny, nebo si odpočinout v soláriu a sauně. Nápoje si můžete vychutnat v baru až do 23:30. Snídaně formou bufetu se podává každé ráno v hotelu Good Morning Stockholm South.

Zájezd je určen pro individuální turisty. Termín zájezdu i jeho délku je možné přizpůsobit požadavku klienta. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti"). Co musíte vidět: Staré město (Gamla Stan), Královský palác, Vasa muzeum - Jeho hlavním exponátem a středobodem prohlídky je loď Vasa, která se potopila hned při své první plavbě v roce 1628 ve Stockholmském zálivu. Zde ležela celá staletí pod nánosy písku a byla tak zcela zakonzervována. Díky tomu se zachovala v obdivuhodném stavu. Vyzvednuta byla opět po 333 letech a umístěna v tomto muzeu, které je v současnosti nejnavštěvovanějším ve Skandinávii. V případě zájmu a dostatku času doporučujeme navštívit také zábavný park Grőna Lunds Tivoli či muzeum legendární švédské skupiny ABBA. Ve Stockholmu můžete ZDARMA navštívit tato muzea: Armádní muzeum, Marabouparken, Etnografické muzeum, Halwyl museum - kolekce Halwyl, Švédské muzeum historie, The Royal Coin Cabinet - Královská mincovní skříňka, The Royal Armoury - královská zbrojnice, muzeum středomořských a blízkovýchodních starožitností, Moderna museum, Accelerator, Švédské muzeum přírodní historie a Cosmonova, Národní námořní museum, Muzeum starověkých starožitností, Městské muzeum ve Stockholmu, Hrad Skokloster, Národní muzeum, Středověké muzeum, Arkdes - Arkády, Národní sportovní muzeum Švédska Orientační vstupné: Vasa museum - námořnické muzeum - 14 EUR, The Royal Palace - Stockholmský palác- 14 EUR

Zažijte s námi výjimečný eurovíkend, během kterého můžete navštívit to nejzajímavější ze Stockholmu. Projít se starým městem Gamla Stan, zhlédnout Královský palác. Užít si kouzelnou plavbu po jezeře Mälaren, vydat se na ostrov Djurgarden s jedinečnými muzei či mnoho dalšího, možností je ve Stockholm opravdu mnoho.

Program zájezdu

0. den

V nabídce zájezdu jsou zpravidla kalkulovány nejlevnější ceny letenek do Stockholmu (časy letů se zobrazí pokud v cenové tabulce kliknete na "podrobnosti").

 

→ Přejít na 33 termínů dovolené Hotel Good Morning Hagersten 3*, Stockholm - letecky
v cenách od 5 290 Kč do 9 690 Kč