Londýn - Easy Fly (letecky)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Anglie Londýn
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letecká doprava Praha - Londýn a zpět
2/3x nocleh v hotelu
2/3x snídaně
Cena nezahrnuje: městský poplatek (platí se na recepci hotelu)
transfery letiště
komplexní pojištění (storno zájezdu a léčebné výlohy)
zavazadla k odbavení (23 kg)
služby průvodce či delegáta CK
zobrazit 6 termínů
Listopad 2020
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2020
zobrazit 5 termínů
Leden 2021
zobrazit 6 termínů
Únor 2021
zobrazit 4 termíny
Březen 2021
zobrazit 6 termínů
Duben 2021
zobrazit 4 termíny
Květen 2021
zobrazit 4 termíny
Červen 2021
zobrazit 4 termíny
Červenec 2021
 

Popis zájezdu

Nikde jinde se nemísí odvěké tradice s moderním stylem života, viktoriánská architektura s prosklenými futuristickými stavbami a lidé ze všech částí světa mezi sebou, jako tady. Metropole Velké Británie dosud neztratila nic ze svého aristokratického kouzla a půvabu, přestože i tady se život zrychlil takovým způsobem, že se skoro zapomnělo i na tradiční čaj o páté.

Ubytování

V rámci tohoto zájezdu máte na výběr ze 3 kategorií ubytování. Nabízíme 2*, 3* a 4* hotely v centru Londýna. Hotel Melia White House se pyšní vhodným umístěním nedaleko Les Miserables. Hotel prošel rekonstrukcí v roce 2011. Melia White House nabízí 580 pokojů vybavených bezdrátovým připojením a satelitní TV, které zajistí pohodlný pobyt v Londýně. Klasické pokoje mají koupelny s sprchou, vanou a fénem.

Londýnské oko (London Eye) Londýnské oko je v současné době nejnavštěvovanější atrakcí této metropole. S výškou 135 m se řadí mezi největší vyhlídková kola na světě. Projížďka trvá cca 30 minut. Užijte si panoramatický výhled na celý Londýn. Po většinu dní v roce jsou na vstup na tuto atrakci velmi dlouhé čekací doby. Zkraťte vaše čekání ve frontě na minimum a zakupte si lístek předem. Zájezd je určen pro individuální turisty. Cena na osobu vychází z aktuálně dostupných cen letenek v době přípravy této nabídky. Co v Londýně dále nevynechat: Jízdu červeným autobusem doubledeckerem - nejlepší místa jsou nahoře úplně vepředu, nepřehlédnete tak žádnou z místních památek, poznáte Londýn rychle a nebudou vás bolet nohy Výměnu stráží u Buckinghamského paláce - bubeníci, garda v červených kabátech a vysokých černých čepicích za doprovodu hudby kráčející k Buckinghamskému paláci... Podívaná, kterou si nenechají ujít turisté z celého světa. Muzeum voskových figurín - královská rodina, historické postavy, prezidenti, celebrity a mnoho dalších vás čeká v muzeu Madame Tussaud, které je nejnavštěvovanější atrakcí Londýna. Shreka a jeho kamarády - skvělou zábavou nejen pro děti bude jistě i zážitkové muzeum vedle London Eye, kde potkáte postavičky z Madagaskaru nebo z filmu Kung Fu Panda. Londýnské akvárium nadchne každého - uvidíte žraloka, mořského koníka, tučňáka nebo taky želvu či rejnoka. Zážitkem je mořský tunel, kde jste obklopeni vodou a kolem vás proplouvají žraloci. Nejdelší skluzavku na světě ArcelorMittal Orbit - umělecká červená věž vysoká 114,5 metrů, kterou během jízdy 12x obkroužíte během 40 vteřin

Program zájezdu

0. den

1. den: Odlet z Prahy do Londýna. Individuální transfer do hotelu, ubytování, volno. 2. den: Pobyt v Londýně, možnost individuální návštěvy místních památek a zajímavostí. 3. den: Odlet z Londýna zpět do Prahy.

 

→ Přejít na 47 termínů dovolené Londýn - Easy Fly (letecky)
v cenách od 5 990 Kč do 8 990 Kč