Prodloužený víkend v New Yorku

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
USA
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letecká doprava Praha - New York a zpět, včetně palubního zavazadla
3x nocleh v hotelu 3* v New Yorku na Manhattanu (2-lůžkový pokoj)
transfery z letiště do hotelu a zpět
pěší prohlídka centra New Yorku / Manhattanu
služby českého průvodce
Cena nezahrnuje: komplexní pojištění
místní dopravu
registrace ESTA 14 USD
vstupné (orientačně): Rockefeller Centre - 29 USD, Empire State Building - 29 USD, Socha svobody - 18 USD (podstavec), 21 USD (koruna), Carnegie Hall - 15 USD, Guggenheimovo muzeum - 25 USD, Metropolitní muzeum umění - 25 USD, Muzeum moderního umění - 25 USD, American Museum of Natural History - 22 USD, Válečná loď Interpid - 24 USD, Národní muzeum amerických indiánů - zdarma, 9/11 Memorial - zdarma
zavazadlo k odbavení (je možné za příplatek)
zobrazit 1 termín
Listopad 2020
zobrazit 1 termín
Září 2021
 

Popis zájezdu

Proč si nezaletět na víkend do New Yorku? Využijte zrušení vízové povinnosti i příznivých cen letenek! New York je bezpochyby nejvíce vzrušující a pulzující město na světě. Kdo by neznal nádheru zapadajícího slunce nad Manhattanem, běžce v Central Parku, muzikály na Brodwayi či pohled na město z mrakodrapu Empire State Building. A nad tím vším tyčící se sochu Svobody, která se již dávno stala symbolem svobodného ducha celé Ameriky. Jedinečným zážitkem je pak pěší procházka po Manhattanu. Navíc, jako největší obchodní centrum světa nabízí New York bezkonkurenční ceny řady druhů spotřebního zboží.

Program zájezdu

0. den

1. den: Odlet v dopoledních hodinách z Prahy do New Yorku. Odpoledne (místního času) přílet do New Yorku. Transfer do hotelu, ubytování. 2. den: Dopoledne prohlídka centra New Yorku - Manhattanu s průvodcem. Během prohlídky postupně navštívíte většinu zajímavostí centrální části New Yorku. Broadway, architektonicky nezajímavější budova NY Chrysler Building, známé trojúhelníkové náměstí Times Square plné světelných reklam a neonů a Rockefellerovo centrum s ledovou plochou určenou k bruslení pro veřejnost (a k natáčení romantických amerických filmů), sídlo luxusních obchodů a kaváren. Dále pak doporučujeme Trump Tower, světoznámou koncertní halu Carnegie Hall a Metropolitní Operu. Dále prohlídku Central Parku, Gugenhaimova muzea, Metropolitního muzea, Wall Street s new yorskou burzou a Ground Zero. Doporučujeme rovněž návštěvu Empire State Building - symbol New Yorku. 3. den: Indiviuální volno s možností další prohlídky New Yorku. Doporučujeme navštívit uměleckou čtvrť Soho, Greenwich Vilage s nekonvenčním prostředím avantgardního studentského života. Za pozornost stojí Little Italy s opravdu typickou italskou atmosférou. Chinatown, která vytváří pravou exotickou atmosféru východu. Zajímavý je i výlet lodí k Soše svobody a na Staten Island. Večer můžete využít k návštěvě proslulých divadel a muzikálů na Broadway. 4. den: Dopoledne volno. Odpoledne odjezd na letiště. Odlet do Prahy. 5. den: Dopoledne přílet do Prahy.

 

→ Přejít na 2 termíny dovolené Prodloužený víkend v New Yorku
v cenách od 32 990 Kč do 38 990 Kč