Francie - Lourdy, Pyreneje, Atlantik

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Francie Midi-Pyrénées
Ubytování: Lourdy, Pyreneje, Atlantik
Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 3x ubytování v hotelu 2-3 lůžkové pokoje - doprava autokarem - služby průvodce - pojištění léčebných výloh a storna zájezdu
Cena nezahrnuje: 3x snídaně (příplatek: 450 Kč) - jednolůžkový pokoj (příplatek: 1500 Kč)
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Zájezd se seniorskou slevou !!!

Stravování

Vlastní.

Ubytování

V hotelech.

Doprava

Autokarem, v případě menšího počtu účastníků bude doprava uskutečněna klimatizovaným mikrobusem. Minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7.

Program zájezdu

1. den

Odjezd v 10:00 hod. z Prahy, parkoviště vlevo před hlavním vchodem do budovy nádraží ČD na Smíchově.

2. den

příjezd do Lourd. LOURDY - věhlasné poutní místo římskokatolických věřících s léčivou vodou - prohlídka, večer ubytování, nocleh.

3. den

BIARRITZ - kouzelné letovisko na pobřeží s písečnými plážemi i skalnatými útesy, vstupní brána do kraje Basků. SAN SEBASTIÁN - město filmových festivalů a nejkrásnějších pláží ve Španělsku, nocleh

4. den

Návštěva horského střediska GAVARNIE a výlet k nejznámějšímu ledovcovému karu Cirque de Gavarnie, z jehož strmé karové stěny pokryté v nejvyšší části ledovci spadá přes 20 vodopádů, z nichž nejvyšší překonává výšku 422 metrů. PAU - městečko s romantickým zámkem a promenádou s výhledy na panorama Pyrenejí, rodiště francouzského krále Jindřicha IV. a maršála Bernadotta, zakladatele nynější švédské královské dynastie. Nocleh.

5. den

Odjezd z Pyrenejí. Zastávka ve středověkém městečku CARCASSONNE s katedrálou a hradem ze 12. stol., z jehož hradeb uvidíte daleko do kraje. Přejezd na pobřeží u Narbonne, osmihodinová zastávka, koupání, relaxace. Noční přejezd do ČR.

6. den

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Francie - Lourdy, Pyreneje, Atlantik
v cenách od 9 190 Kč