zábavní park Geiselwind

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Německo
Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: doprava
technický doprovod
Cena nezahrnuje: vstupné děti pod 1,1m - zdarma
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Jeden z všeobecně nejvíce oblíbených zábavních parků v Německu, se spoustou různých atrakcí, některé jsou unikátní v Evropě i ve světě.....
na své si přijdou jak malí, tak velcí vyznavači adrenalinových zážitků.....

Umožníme Vám prožít den plný neopakovatelných zážitků. Vedle areálů plných akčního děje naleznete zóny klidu pro odpočinek. Čeká na Vás více než 20 jízdních atrakcí a 6 nádherných show. ( Ptačí ráj, Enterprise, Mluvící papoušci, Loď Wikingů, Opičí rezervace, Raketoplán Shuttle, Země plameňáků, Kentuky Derby, Vodní hry, Akční filmy, Trampolíny, Varieté , Cirkus, skokani z Acapulca, Obří skluzavky , Šplhací cirkus, Pestré zoo pro děti, Motokrosová dráha, Dračí expres, Míčové koupaliště, Bavorské plavení vorů, Dětská westernová železnice). Mezi novinky posledních let patří: Pohyblivý Jurský park, Simulátor letu, Divoká vodní jízda, Ptačí svatba, Break dance a Condor, loopingová dráha „Bumerang“, novinka roku 2003 věž s volným pádem „T-Rex Tower“. To vše a mnoho dalších atrakcí můžete využít i několikrát za cenu jedné vstupenky.

Dítě, které má v den návštěvy parku narozeniny vstup zdarma.

další informace na adrese:
http://www.freizeitlandgeiselwind.de/index.php?func=main

Doprava

odjezd z Prahy, od vlakového nádraží Smíchov - ze stanoviště TAXI před hlavním vchodem v 06:00 hod., návrat do 22:00 hod. Další nástupní místa jsou Beroun, Rokycany a Plzeň.

 

→ Přejít na 2 termíny dovolené zábavní park Geiselwind
v cenách od 950 Kč