Acharavi - Villa Stefania

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Korfu Acharavi
Ubytování: Villa Stefania
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha - Korfu (Kerkyra) - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer do místa ubytování a zpět na letiště, ubytování v dvoulůžkovém studiu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve smyslu zákona č. 159/99 Sb
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den. Možnost doobjednání večeří za 330 Kč/osoba/den nebo polopenze 460 Kč/osoba/den v taverně Skondros na pláži. Snídaně jsou servírované kontinetální a večeře je menu o 4 chodech. Děti do 12ti let mají slevu 100 Kč/den
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

vlastní, případně lze dokoupit večeře nebo polopenzi v taverně Skondros přímo na pláži s krásným výhledem na moře a výbornou kuchyní. Snídaně jsou kontinentální servírované a večeře jsou servírované menu o 4 chodech – předkrm, hlavní chod, zeleninový salát a dezert.

Bez stravy

Ubytování

prostorná dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají vlastní sociální zařízení, kuchyňský kout vybavený základním nádobím, lednicí a elektrickým vařičem. Všechna studia jsou vybavena sítěmi proti komárům a mají vlastní balkon nebo terasu.

Popis

Poloha: velmi příjemná vilka se nachází v upravené zahradě s možností posezení, v klidnější části Acharavi a pouze 80 metrů od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Pláž: Oblázkovo-písečná, pouze 80 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava: v okolí vodní sporty, v centru restaurace, taverny, obchody, bary a diskotéky. Půjčovna kol, motorek a aut nedaleko. Možnost podnikání pěších výletů po okolí.

nas_tip: Velmi příjemná vilka v upravené zahradě s možností posezení, jen kousek od oblázkovo-písečné pláže. Centrum letoviska se spoustou restaurací, barů a taveren je vzdálené cca 450 metrů. V okolí najdete několik bazénů, které jsou volně k užívání.

Doprava

Letecky

Svozová místa: Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Acharavi - Villa Stefania
v cenách od 10 990 Kč