Arillas - Sea View/Graciela

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Korfu Arillas
Ubytování: Sea View/Graciela
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha - Korfu - Praha, letištní a bezpečností taxy, palivový příplatek, transfer z/na letiště v místě pobytu, ubytování ve studiu/apartmánu, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku CK ve smyslu zákona 159/9 Sb
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den, pobytovou taxu 0,5 EUR/pokoj/den - výše taxy se může změnit. Možnost dokoupení snídaní za 150 Kč/osoba/den, snídaně jsou formou bufetu a podávají se ve vedlejším hotelu Bardis
Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 35 Kč/osoba/den, možnost dokoupení snídaní za 130 Kč/osoba/den - snídaně jsou formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis. Možnost dokoupení večeří za 460 Kč/osoba/den - večeře jsou servírované menu o 4 chodech podávané v taverně u ubytování. Případně možnost dokoupení polopenze za 460 Kč/osoba/den. Děti do 12ti let mají na večeře, příp. polopenzi slevu 100 Kč
zobrazit 1 termín
Září 2019
zobrazit 1 termín
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: příjemná studia a apartmány se nacházejí v zahradě v letovisku Arillas, cca 30 m od písečné pláže dostupné přes místní komunikaci.

Pláž: písečná, vzdálená 30 m od ubytování.

Sport a zábava: Zábava: vodní sporty na pláži, půjčovna motorových člunů, kajaků aj. Půjčovny aut a motorek v centru letoviska. Malebná okolní krajina láká k pěším výletům. Doporučujeme také návštěvu místního minipivovaru Corfu Beer.

nas_tip: Velmi pěkné ubytování s velkým bazénem téměř u pláže. Doporučujeme náštěvu restaurace patřící k ubytování s nádherným výhledem na moře.

Stravování

vlastní, možnost dokoupení snídaní formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis.

Bez stravy

Možnosti: možnost dokoupení snídaní za 130 Kč/osoba/den - snídaně jsou formou bufetu ve vedlejším hotelu Bardis. Možnost dokoupení večeří za 330 Kč/osoba/den - večeře jsou servírované menu o 4 chodech podávané v taverně u ubytování. Případně možnosto dokoupení polopenze za 460 Kč/osoba/den. Děti do 12ti let mají na večeře, příp. polopenzi slevu 100 Kč.

Ubytování

Vybavení hotelu: bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, restaurace s nádherným výhledem na moře provozována majitelem apartmánů, wifi ve společných prostorách i studiích a apartmánech.

dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky mají balkon nebo terasu, vlastní sociální zařízení a vybavený kuchyňský kout. Klimatizace je za poplatek 5 EUR/ studio/ den. Apartmány až pro 5 osob tvoří dvě oddělené ložnice s terasou, vybavený kuchyňský kout a vlastní sociální zařízení. Klimatizace je za poplatek 10 EUR/ apartmán/ den.

Doprava

Letecky

Svozová místa: Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

 

→ Přejít na 2 termíny dovolené Arillas - Sea View/Graciela
v cenách od 8 990 Kč do 11 990 Kč