Marsa Alam - Club Calimera Akassia Swiss Resort *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Egypt Marsa Alam
Ubytování: Club Calimera Akassia Swiss Resort
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den
zobrazit 13 termínů
Srpen 2019
zobrazit 13 termínů
Září 2019
zobrazit 9 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Krásný rozlehlý hotelový komplex se nachází v zahradě cca 27 km od rušného centra městečka El Quseir (lze využít hotelový minibus, za poplatek). Mezinárodní letiště Marsa Alam je vzdáleno 50 km.

Pláž: Krásná písčitá pláž s pozvolným vstupem do laguny se nachází přímo u hotelu (korálové podloží, doporučujeme obuv do vody).Vstup do moře také možný z mola. Lehátka a slunečníky zdarma.

Sport a zábava: 3 venkovní bazény, dětský bazén, bazén s mořskými vlnami, miniklub, dětské hřiště, aquapark se skluzavkami a tobogány, 2 tenisové kurty, fitness centrum, volejbal, stolní tenis, aerobik, vodní gymnastika, petangue, fotbal, minigolf, venkovní jacuzzi, půjčovna kol, potápěčské centrum, wellness centrum, animační programy pro děti a dospělé.

Stravování

All inclusive
ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, volejbal, stolní tenis, aerobik, vodní gymnastika, petangue, fotbal, minigolf, aquapark, animační programy, lehátka a slunečníky.

Ubytování

Vybavení: Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, lobby bar, internetový koutek, hlavní restaurace, a la carte restaurace, obchodní arkáda, beduínský stan s vodními dýmkami (za poplatek), lékárna, půjčovna kol, WiFi připojení, diskotéka, konferenční místnost. Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie, milovníky vodních radovánek a rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem, fénem, minibarem (za poplatek), trezorem, balkonem nebo terasou. Prostorné standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou dětí na společné přistýlce nebo za příplatek rodinné pokoje s možností dvou přistýlek (2 místnosti).

 

→ Přejít na 35 termínů dovolené Marsa Alam - Club Calimera Akassia Swiss Resort *****
v cenách od 18 990 Kč do 31 990 Kč