Creta Beach Hotel

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Egejské ostrovy Kréta
Ubytování: Creta Beach Hotel (Super First Minute 2019)
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Ostrava – Heraklion a zpět včetně autobusových transferů letiště – ubytování – letiště
10 nebo 11 nocí ubytování s All inclusive
delegáta
základní pojištění
letištní taxu a služby
bezpečnostní taxu a palivový poplatek
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu
pobytovou taxu (splatná na místě)
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Brzké a pozdní kontinentální snídaně, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování

Hezky vybavené dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady jsou situovány v hlavní budově a mají vlastní sociální zařízení s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, TV-SAT, telefon, trezor (za poplatek), mini ledničku a balkon nebo terasu. Stejným vybavením disponují i dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, které jsou situovány v bungalovech. Za příplatek možnost vyžádat ubytování v bungalovech s výhledem na moře nebo rodinný pokoj až pro čtyři osoby (cena na vyžádání).

Popis

Poloha: Příjemný hotelový komplex s dobrými službami je tvořen hlavní budovou a jednotlivými bungalovy, které jsou rozmístěny v rozlehlé palmové zahradě. Hotel leží přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře (lehátka a slunečníky zdarma). V blízkosti je centrum letoviska Ammoudara s mnoha tavernami, restauracemi a obchody. Vzdálenost od letiště je 11 km.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bazén s mořskou vodou (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, TV koutek, internetový kout, Wi-Fi připojení (zdarma), dětské hřiště a dětský klub, SPA centrum (za poplatek).

Sport a zábava: Tenisový kurt, stolní tenis, lukostřelba, pétanque, minigolf. SPA centrum (masáže, kosmetika), biliár – za poplatek. Plážový volejbal, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Možnost fakultativních výletů.

 

→ Přejít na 5 termínů dovolené Creta Beach Hotel
v cenách od 33 940 Kč do 39 990 Kč