Zell am See - Kaprun - Grossglockner a Hitlerovo Orlí hnízdo ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko
Ubytování: Grossglockner a Hitlerovo Orlí hnízdo
Strava: Snídaně
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: dopravu autobusem, 2x ubytování v gasthofu *** se snídaní, průvodce, mýtné na vysokohorskou panoramatickou silnici Grossglockner Hochalpenstrasse, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK
Cena nezahrnuje: Příplatky: komplexní pojištění 105 Kč/os. a zájezd, 2x večeře 590 Kč/os., 1 lůž. pokoj 500 Kč/
zájezd, vstupy v Salcburku 10-15 Euro, vstup do Solného dolu a na Orlí hnízdo cca 30 Euro
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Ubytování

Gasthof *** se snídaní.

Popis

Oblíbený zájezd na nejzajímavější místa v Rakousku a Německu, Salcburk – okouzlující barokní město s historickým jádrem, vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, zasněžené vrcholky „třítisícovek“, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner, krásná příroda, Národní parky, nenáročný program, zkrátka pohoda v Alpách.

Poznámky: Průvodce: 05.07. - 07.07. Dagmar Fialová27.09. - 29.09. Bohuslava Bubeníčková

cenik: Termíny 2019Osoba05.07.-07.07.vyprodáno27.09.-29.09.4 850

nas_tip: Oblíbený zájezd na nejzajímavější místa v Rakousku a Německu, Salcburk – okouzlující barokní město s historickým jádrem, vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, zasněžené vrcholky „třítisícovek“, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner, krásná příroda, Národní parky, nenáročný program, zkrátka pohoda v Alpách.

Doprava

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a České Budějovice.Svozy:Brno (+400 Kč), Kolín (+150 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Lanškroun (+200 Kč), Ústí na Orlicí (+200 Kč), Trutnov (+200 Kč), Jaroměř (+150 Kč), Hořice (+150 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč).CK je oprávně již potvrzený transfer zrušit, pokud je na trase méně než 6 cestujících - příplatek za tzv. "svoz" bude samořejmě vrácen.

Program zájezdu

1. den

ráno odjezd autobusu z Prahy. Prohlídka Salcburku – okouzlujícího barokního města v srdci Evropy, historické jádro se stovkami jedinečných staveb, ubytování. 2. den – snídaně, celodenní autobusový výlet do nitra Národního parku Vysoké Taury – výjezd vysokohorskou panoramatickou silnicí Grossglockner Hochalpenstrasse, která nás dovede až do srdce Alp, jeden z nejkrásnějších průsmyků v Evropě, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner (3.798 m), Výšina císaře Františka Josefa, rozhledna Wilhelma Swarovského, ledovec Pasterze nejkrásnější panoramata Alp, fauna a flora Alp, výstavy a kino, cestou zpět zastávka v Zell am See, prohlídka malebného městečka na břehu jezera. 3. den – snídaně, odjezd do NP Berchtesgaden – návštěva Solného dolu (jízda vláčkem, důlní skluzavky, plavba lodí po solném jezeře) a výjezd po unikátní silnici na Kehlstein 1.834 m, kde se tyčí známé Hitlerovo Orlí hnízdo, nádherné výhledy do okolí a na jezero Königsee. Odpoledne odjezd do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Zell am See - Kaprun - Grossglockner a Hitlerovo Orlí hnízdo ***
v cenách od 4 850 Kč