Františkovy Lázně - HOTEL 4

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Františkovy Lázně Františkovy Lázně
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Místo

Světově proslulé, součást tzv. lázeňského trojúhelníku a najdeme je v západních Čechách. Prameny ve Františkových Lázních patří mezi studené neboli kyselky a používají se především k léčbě ženských chorob, neplodnosti a srdečních a cévních nemocí. Nejznámější a nejstarší je pramen Františkův, ale ochutnat můžete také například Luisin, Solný a Luční pramen. Ve Františkových lázních se léčí nemoci srdce a krevního oběhu, onemocnění pohybového ústrojí a gynekologická onemocnění včetně neplodnosti. Léčba přírodními zdroji zahrnuje slatinné koupele, slatinné zábaly, plynové uhličité koupele, plynové injekce a uhličité koupele. Významní hosté ve Františkových Lázních: Goethe, František I.

Poloha

Bloky budovy jsou propojeny architektonicky zajímavými chodbami, s několika výtahy, což je velice pohodlné neboť právě toto propojení přes velkolepý palác vodních atrakcí, se dostanete až po Císařské lázně se všemi světově proslulými procedurami, které nabízí lázeňský komplex Aquaforum

Ubytování

léčebné oddělení a lékař v hotelu, vodní svět s 1570 m2 vodní plochy + 3 vnitřní a 3 vnější bazény + vířivka, sauna, hotelový bar a 2x kavárna, zahrada, relaxační lesopark s naučnou stezkou, výtah, sál pro společenské a kulturní akce, kongresový salónek, kosmetika, manikúra, pedikúra, internetový koutek, denní tisk, knihovna, dětský koutek a baby sitting, fitness koutek, půjčovna jízdních kol, dětské hřiště, aquashop, beach volejbal.

Vybavení

koupelna/ WC, fén, připojení na internet, LCD TV/SAT, minibar, rádio, telefon, trezor

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Františkovy Lázně - HOTEL 4