Caorle - Roberta ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátsko Benátská riviéra
Ubytování: Roberta
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena nezahrnuje: Povinné příplatky: vratná kauce: 100 EUR/apt. spotřeba energií: 50 EUR/apt.; pobytová taxa: cca 6 EUR/os./týden (výše pobytové taxy je stanovena místní vyhláškou a může se kdykoliv v průběhu sezóny měnit)
Povinné příplatky: vratná kauce: 100 EUR/apt. spotřeba energií: 50 EUR/apt.; pobytová taxa: cca 6 EUR/os./týden (výše pobytové taxy je stanovena místní vyhláškou a může se kdykoliv v průběhu sezóny měnit)
Služby za poplatek: na vyžádání předem - za poplatek v místě: ložní prádlo (10 EUR/os.), dětská postýlka (20 EUR/týden)
autokarová doprava: odjezdy každý pátek od 17. 05. do 13. 09. 2019, cena od 2.090 Kč/os ., dle nástupního místa. Doprava z jednotlivých nástupních míst je zajišťována autobusy, minibusy, osobním automobilem nebo tranzitem a je zde možnost přestupů po trase v návaznosti na obsazenost jednotlivých nástupních míst. Bližší informace o dopravě u prodejců
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

bez stravy

Ubytování

bilo 5: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, koupelna se soc. zařízením, balkon/terasa.
Vybavení: pračka, lednička s mrazničkou, mikrovlnka, LCD SAT/TV, klimatizace; pro každý apartmán vyhrazeno 1 parkovací místo, plážový servis: 1 slunečník a 2 plážová křesílka/příp. lehátka.

Popis

Poloha: cca 150 m od široké a dlouhé písčité pláže Spiaggia di Levante; moderní a oblíbený apartmánový komplex, cca 400 m od krásného historického centra Caorle s řadou restaurací, kaváren, obchůdků, supermarket a sportovní centrum cca 300 m, pizzerie cca 50-100 m, aquapark cca 450 m.

Vybavení: bazén, výtah, parkoviště, možnost využití fitness centra v sousední rezidenci Grand Mado.

Doporučujeme: Doporučujeme: Moderní a oblíbená rezidence s bazénem nedaleko písčité pláže a malebného centra letoviska Caorle přezdívaného „Malé Benátky“. Jako jedni z mála nabízíme možnost prodloužených pobytů na 10/11 nocí - vlastní dopravou. Skvělá dovolená v oblíbeném letovisku.

Obsazení: bilo 5: X–XXXXX

Poznámka: u bazénu dodržována odpolední siesta - bazén v provozu zpravidla červen - září, koupací čepice nejsou vyžadovány (změna vyhrazena).

Pro děti: Dětský klub Firáček bude v období letních prázdnin bude organizován společně pro malé i velké hosty ze sousedních rezidencí Roberta a Grand Mado. Nejen děti se tak mohou těšit 4x týdně na sportovní vyžití i další zábavu u bazénu a na hřišti, které je součástí privátní pláže patřící k rezidencím.

Delegát: delegát v místě.

Internet: WiFi zdarma v prostorách okolo bazénu (během provozní doby bazénu).

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Caorle - Roberta ****
v cenách od 5 790 Kč do 23 490 Kč