Zarzis - Zita Beach Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Tunisko Centrální pobřeží Zarzis
Ubytování: Zita Beach Resort
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: - Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den.- povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení
zobrazit 13 termínů
Srpen 2019
zobrazit 15 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel leží v krásné palmové zahradě v letovisku Zarzis, cca 3 km od centra města a 60 km od letiště.

Pláž: Resort leží přímo u široké písečné pláže. Lehátka s matrací za poplatek (5 TND/den), slunečník zdarma.

Sport a zábava: Venkovní bazény, termální bazén, dětský bazén, miniklub, dětské hřiště, tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek), stolní tenis, minigolf, lukostřelba, kulečník, vodní sporty na pláži, animační programy, plážový volejbal, vodní polo, aerobic, sauna, pára, masáže, balneoterapie, fitness.

Ubytování

Vybavení: Krásný rozlehlý hotelový komplex, který se skládá z hlavní budovy a bungalovů v zahradě. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, trezory (za poplatek 3 TND/den), hlavní restauraci, restauraci a la carte, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, obchody, konferenční sál, WiFi připojení na recepci, kadeřnictví, kosmetický salón, diskotéku. Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací (15/6 - 15/9), TV se satelitním příjmem, telefonem, minilednicí (za poplatek 5 TND/den), balkónem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek.

Stravování

All inclusive
All Inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby v barech a restauracích dle jejich otevírací doby, aerobic, plážový volejbal, vodní polo, stolní tenis, lukostřelba, minigolf, animační programy pro děti a dospělé.

 

→ Přejít na 32 termínů dovolené Zarzis - Zita Beach Resort ****
v cenách od 11 990 Kč do 19 990 Kč