Hurghada - Ali Baba Palace ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Egypt Hurghada
Ubytování: Ali Baba Palace
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den
zobrazit 7 termínů
Srpen 2019
zobrazit 17 termínů
Září 2019
zobrazit 12 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

All inclusive
ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, občerstvení během odpoledne, stolní tenis, tenisový kurt, aquapark (NEOMEZENÝ VSTUP ZDARMA), plážový volejbal, fitness, šipky, aerobic, vodní pólo, bocca, animační programy pro děti a dospělé, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu a na pláži.

Popis

Poloha: Rozsáhlý hotelový komplex se nachází v krásné udržované zahradě, cca 13 km od centra nové části Hurghady Sakkaly (lze využít hotelový bus do centra za poplatek) a cca 11 km od letiště.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže, která je v některých místech kamenitá (doporučujeme boty do vody). Pozvolný vstup do moře nebo z mola. Lehátka a slunečníky zdarma.

Sport a zábava: Soustava rozsáhlých bazénů s vyhřívanou částí, dětský bazén, miniklub (pro děti 4–12 let), dětské hřiště, dva tenisové kurty, stolní tenis, fitness, aerobic, bocca, šipky, vodní pólo, aquapark, kluziště, turecké lázně, pára, jacuzzi, masáže, salon krásy, kulečník, potápění, šnorchlování, vodní sporty na pláži, animační programy.

Ubytování

Vybavení: Velice pěkný a oblíbený hotel, který patří do komplexu tří hotelů (Ali Baba, Aladdin, Jasmin Village), umožňuje klientům využívat služby a pláže všech tří hotelů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, několik barů vč. baru na pláži, WiFi připojení za poplatek, hlavní restaurace a restaurace a'la carte, maurská kavárna, konferenční sál, obchůdky, čistírna, salon krásy, diskotéka, kadeřnictví. Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem, minibarem, fénem a balkónem nebo terasou. Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo dvou dětských přistýlek, za příplatek rodinné pokoje pro 3+1. K dispozici také pokoje Delux, které jsou po rekonstrukci.

 

→ Přejít na 36 termínů dovolené Hurghada - Ali Baba Palace ****
v cenách od 2 990 Kč do 4 990 Kč