Hotel Sun **+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Chalkidiki Polichrono
Ubytování: Hotel Sun
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7 nebo 8x ubytování, strava dle popisu u ubytovací kapacity,bus/letenka nebo naopak,místní poplatky, úklid pokojů, delegáta a pojištění CK podle zákona
Cena nezahrnuje: cestovní pojištění
zobrazit 4 termíny
Září 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Rodinný hotel se nachází cca 50 m od pláže, přímo v centru letoviska Polichrono, nedaleko pobřežní promenády s mnoha obchůdky a restauracemi. V hotelu je k dispozici recepce, TV místnost, bar, kavárna, bazén s lehátky a venkovním posezením.

Okolí : Městečko Polichrono je malebné přímořské městečko s nespočetným množstvím obchůdků, vináren, kavárniček a řeckých taveren. To nejkrásnější, co však tato místa mají je azurově modré moře. Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře je vhodná pro rodiny s dětmi, ale i pro osoby s problémy pohybového ústrojí. Najdete zde nejen rušné pláže, ale na vypůjčeném skútru si můžete zajet na nádherné opuštěné pláže, skýtajících klid a odpočinek pro ty, kteří po něm touží.

Je zde velká možnost využití nabídky vodních sportů, ale i jiných sportovních aktivit jako je např. volejbal. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. Možné jsou i pojížďky na malých člunech.
Promenáda na pobřeží láká k večerní procházce, kterou zpříjemňuje pohled na protější poloostrov Sithonii.
Doporučujeme zajít do místních taveren a ochutnat místní speciality, jako jsou ryby, mořské plody, masové špízy a saláty s oblíbeným sýrem feta.
V letovisku je také k dispozici bankomat, ordinace praktického a zubního lékaře. Většina hotelů, restaurací a prodejen akceptují kreditní karty.

Stravování

v ceně je polopenze: snídaně formou bufetu v hotelové restauraci a servírované večeře o třech chodech v nedaleké taverně Viva.

Ubytování

dvou nebo třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, televizí se satelitem, miniledničkou, balkonem nebo terasou. Trezor na recepci za poplatek 15 €/ pobyt.

dvou nebo třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, televizí se satelitem, miniledničkou, balkonem nebo terasou. Trezor na recepci za poplatek 15 €/ pobyt.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Hotel Sun **+
v cenách od 10 490 Kč do 11 990 Kč