Hotel Blue Sea Don Jaime

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Mallorca Cala Millor
Ubytování: Hotel Blue Sea Don Jaime
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Ostrava – Palma de Mallorca a zpět včetně autobusových transferů letiště – hotel – letiště
7 nocí ubytování s All inclusive
delegáta
základní pojištění
letištní taxu a služby
bezpečnostní taxu a palivový poplatek
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu. Vláda Baleárských ostrovů přijala zákon o zavedení ekologické daně. Z tohoto důvodu je zavedena povinná pobytová taxa
která platí pro všechny přílety od 1.7.2016. Pobytová taxa je splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení. Její výše se odvíjí od kategorie daného ubytovacího zařízení. Přibližná výše této
2 – 4
4 EUR/ osoba/den. Upozorňujeme
že výše pobytové taxy může být během sezony změněna
zobrazit 4 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis

Poloha: Tříhvězdičkový příjemný komplex v centru letoviska Cala Millor se nachází jen 250 m od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Ve městě najdete mnoho nákupních a zábavních možností. Letiště v Palma Mallorce je vzdáleno od hotelu cca 75 km.

Vybavení: Hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, restauraci, venkovní bazén, dětský bazén, terasu s lehátky a slunečníky, bar u bazénu, Wi-Fi připojení, dětské hřiště, hernu, směnárnu, půjčovnu aut, zahradu.

Sport a zábava: Zábavní programy v hotelu, dětské hřiště. Noční život v letovisku Cala Millor. V místě se nacházejí půjčovny aut a kol.

Ubytování

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, televizí, trezorem a balkonem nebo terasou.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Hotel Blue Sea Don Jaime
v cenách od 18 990 Kč do 19 990 Kč