Royal Alhambra Palace

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antalya Side
Ubytování: Royal Alhambra Palace
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava:
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Ostrava – Antalya a zpět včetně transferů letiště – hotel – letiště
7, 10 nebo 11 nocí ubytování s Ultra All inclusive
delegáta
základní pojištění
letištní taxu a služby
bezpečnostní taxu a palivový poplatek
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu
zobrazit 4 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Ubytování

Standardní komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek disponují koupelnou s vanou, WC a vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, TV-SAT s hudebním kanálem, telefonem, trezorem, mini ledničkou (denně doplňována) a balkonem. Možnost ubytování v rodinných pokojích, pokojích bočně nebo směrem na moře a v pokojích „de luxe Suite“ za příplatek (ceny na vyžádání).

Stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v á la carte restauraci (nutno objednat předem). Za poplatek – importované šampaňské, šťávy z čerstvého ovoce, luxusní importovaný alkohol a pokojový servis.

Popis

Poloha: Hotel byl otevřen na jaře roku 2012 a zařadil se k dalším členům prestižního hotelového řetězce Stone Group Hotels. Jedinečnost tohoto komplexu ocení zejména milovníci klidu, relaxace a slunění na nádherné zlatavé písčité pláži. Koncepce hotelu spočívá především v pohodlí a soukromí hosta, a proto je komplex obklopen prostornými zahradami a protkán chodníčky vedoucími až na pláž. Možnosti nakupování lze využít v blízkosti hotelu v obchodní zóně, případně v cca 10 km vzdáleném městečku Side. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 45 km.

Vybavení: Recepce, lobby s Wi-Fi připojením zdarma, hlavní restaurace, další 2 restaurace, 5 restaurací a la carte (italská, asijská, turecká, rybí, mexická), několik barů, plážový bar, cukrárna, disko, internet café (za poplatek), velký bazén, bazény s tobogány a skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness centrum, kadeřník, obchody a půjčovna aut. Lehátka, slunečníky a zapůjčení osušek u bazénů i na pláži zdarma.

Sport a zábava: Denní a večerní animační programy, příležitostná živá hudba, večerní show, plážový volejbal, aerobik, šipky, boccia, stolní tenis, vodní gymnastika, fitness, turecké lázně, sauna (vše zdarma). Vodní sporty, biliár, bowling, masáže, peeling v tureckých lázních, procedury ve wellness centru, PC hry (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub, minidisko, mini lunapark, dětské hřiště a animační programy.

 

→ Přejít na 6 termínů dovolené Royal Alhambra Palace
v cenách od 31 530 Kč do 47 350 Kč