Vila Mila (vlastní doprava)

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Dubrovnická oblast Gradac
Ubytování: Vila Mila (vlastní doprava)
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7, 9 nebo 10× ubytování s vlastním stravováním
delegáta
základní pojištění a pobytovou taxu
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Vila Mila stojí ve svahu (v blízkosti vily Julijany a vily Zrinky), v jižní části letoviska Gradace. K oblázkové pláži je to cca 350 metrů. Jelikož je tento objekt umístěn v příkřejším svahu, nedoporučujeme pobyt osobám s omezenou pohyblivostí. Centrum města je vzdáleno asi 15 minut chůze, kde je celá řada sportovního a kulturního vyžití.

Sport a zábava: Tenisové kurty u hotelového komplexu Laguna, půjčovna lodí, vodních skútrů a dalších atrakcí u hotelu Labineca (vše za poplatek). Široká nabídka výletů.

Stravování

Vlastní. Za příplatek možnost polopenze v hotelovém komplexu Sunce (vzdálenost od vily Mila cca 5 minut chůze).

Ubytování

Studio (S 2 BMS) je dvoulůžkové bez možnosti přistýlky. Je vybaveno kuchyňským koutem s ledničkou a dvojvařičem, ventilátorem, vlastním WC se sprchou a balkonem, ze kterého je výhled na moře a poloostrov Pelješac. Apartstudio (AS 2-3 BMS) se skládá ze dvou místností, která jsou rozdělena polopříčkou. Jedna místnost slouží jako obývací část s kuchyňským koutem a ledničkou. Druhá místnost je ložnice s manželským lůžkem a rozkládacím gaučem. Součástí je vlastní WC se sprchou, balkon s výhledem na moře a ventilátor. V tomto apartstudiu je možno ubytovat 2 až 3 osoby nad 12 let (z toho jedna osoba na přistýlce), nebo 2 osoby nad 12 let s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let. Studio (S 1) je jednolůžkové bez možnosti přistýlky. Je vybaveno kuchyňským koutem s ledničkou a dvojvařičem, ventilátorem, vlastním WC se sprchou. Okno studia je směrované na pohoří Riliče. Ve vile je možnost připojení Wi-Fi. Studia i apartstudio jsou umístěny ve 2. poschodí a jejich vybavení je téměř nové.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Vila Mila (vlastní doprava)
v cenách od 3 690 Kč do 6 310 Kč