Hotel Aragonese

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Ischia město Ischia Ponte
Ubytování: Hotel Aragonese
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Katowice – Neapol a zpět včetně autobusových a lodních transferů letiště – hotel – letiště
příruční zavazadlo do 10 kg
7 nocí ubytování s polopenzí
delegáta
základní pojištění
letištní taxu a služby
bezpečnostní taxu a palivový poplatek
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu
pobytovou taxu (splatná na místě cca 2 EUR/osoba/noc). Možnost dokoupení zavazadla k odbavení 20 kg za 1.990 Kč nebo 32 kg za 2.490 Kč oba směry. Možnost zajištění parkování u letiště v Katowicích
upozornění změna od 1.1.2019 s 50% slevou na automobil s českou SPZ
zobrazit 4 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Příjemný rodinný hotel obklopený tropickou vegetací se nachází na klidném vyvýšeném místě v obci Ischia Ponte. Jen několik minut chůze odděluje hotel od historického centra městečka s impozantním Aragonským hradem. Nejbližší písčitá pláž Spiaggia dei Pescatori je vzdálena cca 600 metrů od hotelu. Snadno dostupná je i písčitá pláž Cartaromana s termálními prameny a krásným výhledem na hrad, na pláž Lido a na tropickou zahradu Eden.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, společenská místnost s TV, Wi-Fi ve společných prostorách zdarma, sluneční terasa se slunečníky a lehátky na střeše hotelu s krásným výhledem na moře, venkovní bazén s minerální vodou v tropické zahradě s teplotou cca 30 – 34°C se slunečníky a lehátky.

Sport a zábava: Nabídka fakultativních výletů. Nákupní možnosti v blízkém městečku.

Stravování

Formou polopenze. Snídaně servírovaná, kontinentální (pečivo, máslo, marmeláda, suchary, salám/šunka, sýr, káva, cappucino, čaj, mléko, džus). Večeře je servírovaná, jednotné menu složené z prvního chodu, druhého chodu s přílohou a desertu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek mají vlastní koupelnu s WC, televizi. Většina pokojů je s balkonem nebo terasou. Pokoje s výhledem na bazén nebo s panoramatickým výhledem jsou za příplatek.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Hotel Aragonese
v cenách od 15 440 Kč do 16 100 Kč