Polsko - Wieliczka - Krakow - Oswiecim

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Polsko
Ubytování: Wieliczka - Krakow - Oswiecim

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Polsko.

Popis zájezdu

Popis

Víkendový autokarový zájezd do Polska. Navštivte s námi bývalé hlavní městato Polska - Krakow, solný důl Wieliczku a koncentrační tábor Oswiecim.

1. den: Odjezd z Prahy z ulice Na Florenci v brzkých ranních hodinách. Odjezd do největšího solného dolu v Evropě - Wieliczky. Sůl se zde těžila již od 12. stol. Důl má hloubku 300 m a kolem 300 km chodeb, v soli jsou vytesány sály s kapličkami, sochami a freskami. Navštívíte nejstarší část solu Wieliczka, podzemní jezera, plesovou síň. Prohlídka trvá necelé 3 hodiny. Ubytování, večeře.
2. den: Po snídani prohlídka Krakowa - prohlídka někdejšího hlavního města Polska. Zámek polských králů na Wawelském pahorku a slavnou katedrálu. Staré město s poklady gotické, renesanční a barokní architektury, staré hradby s barbakánem, Hlavní rynek - největší náměstí ve střední Evropě, Mariánský kostel, měšťanské domy, možnost návštěvy obrazárny v Muzeu Czartoryských - Leonardo da Vinci, obrazy vlámských a francouzských mistrů. Kazimierz - židovská čtvrť s několika synagogami. Ubytování, večeře.
3. den: Po snídani odjezd do Krakowa – individuální program bez průvodce. Pro ostatní zájemce Oswiecimi - prohlídka nacistického koncentračního tábora. Pro prohlídce Oswiecimi návrat do Krakowa. Společně odjezd odpoledne do ČR. Všechny tři oblasti, které navštívíte, jsou zařazeny do světového dědictví UNESCA. Návrat do Prahy před půlnocí.

Doporučujeme: Poznejte největší solný důl v Evropě

Polopenze v ceně! Historie Krakowa a okolí, bez nočního přejezdu!

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 120 PLN
Bez nočního přejezdu!!!

Doprava

6.Ústí nad Labem/Trutnov – PRAHA – Brno – Frýdek Místek – Český Těšín
Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Polsko - Wieliczka - Krakow - Oswiecim