Praha - HOTEL KARLIN

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Praha a okolí Praha
Ubytování: HOTEL KARLIN
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
Cena nezahrnuje: Array
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 4 termíny
Září 2019
zobrazit 3 termíny
Říjen 2019
zobrazit 5 termínů
Listopad 2019
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel nabízí komfort tříhvězdičkového hotelu. Hostům je k dispozici
stylová kavárna, lobby bar a zahradní terasa. Hotel se nachází
v blízkosti většiny památek hlavního města.

V nejbližším okolí se nachází Restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise – michelinská restaurace kde vám jídlo přinese nevšední zážitek. Restaurace se nachází v centru Prahy a nabízí českou a evropskou kuchyni.

Dále pak Tančící dům – tančící dům nebo-li Ginger a Fred je ukázkou postmoderní architektury. Nachází se v Praze na pravém břehu Vltavy.

Nebo také Národní technické muzeum – národní technické muzeum v Praze bylo založeno v roce 1908. Za více než 100 let svého provozu zde byly vybudovány rozsáhlé sbírky dokumentující vývoj mnoha technických oborů, přírodních a exaktních věd a průmyslu na území dnešní České republiky.

Nebo dále ještě Lanové centrum Proud – lanové centrum Proud s charakteristickou metodikou vedení nabízí programy pro všechny od věku od 6 do 60 let.

A také ještě Žižkovská věž – Žižkovská televizní věž byla postavena v letech 1985 – 1992. O výstavbu věže, dosahující do výšky dvě stě šestnáct metrů se zasloužily Inženýrské a průmyslové stavby Ostrava.

Nebo dále ještě Restaurace Alcron Praha – pochutnáte si tu na specialitách jednoho z nejtalentovanějších českých šéfkuchařů Romana Pauluse, který vařil v Londýně, Rakousku i na zaoceánské lodi Queen Elisabeth II.

A také ještě Národní muzeum – národní muzeum spravuje historický knižní fond, zámecké knihovny, odbornou veřejnou knihovnu a archiv zvláštního významu. Sbírkové předměty jsou prezentovány prostřednictvím stálých expozic.

Nebo dále ještě Národní divadlo v Praze – milovníci divadla si jistě nenechají ujít tuto celorepublikovou atrakci. K dispozici Vám zde je to nejkvalitnější z českého, ale i zahraničního divadelnictví.

A také ještě Karlův most – předchůdcem Karlova mostu byl zhruba na témž místě románský most Juditin. Byl tak nazván podle manželky krále Vladislava I., který jej tu dal stavět po roce 1158 na místě starého brodu a mostu dřevěného.

Nebo dále ještě Stavovské divadlo Praha – na přelomu osmdesátých a devadesátých let 20. století prošlo divadlo zásadní přestavbou, bylo vybudováno podzemní podlaží a celé divadlo kompletně zrekonstruováno. během rekonstrukce došlo k zásadní změně barevnosti interiéru.

A také ještě Pražský hrad – pražský hrad - odvěký symbol českého státu - je nejvýznamnější českou památkou a zároveň jednou z nejvýznamnějších kulturních institucí.

Nebo dále ještě Lanovka na Petřín – lanová dráha na Petřín je bezpochyby nejznámější v celé republice a má bohatou historii.

A také ještě Botanická zahrada Praha Troja – na pravém břehu řeky Vltavy v prostorách vltavské terasy a svahů trojské kotliny naleznete překrásnou botanickou zahradu.

Nebo dále ještě Praha – praha je hlavní a současně největší město České republiky a 15. největší město Evropské unie.

A také ještě ZOO Praha – pražská zoo jako moderní instituce svého druhu vytváří pro chované živočichy co nejoptimálnější podmínky, a to jak koncepcí a ztvárněním výběhů i ubikací, tak sestavováním jedno- či vícedruhových skupin.

Nebo dále ještě Václavské náměstí – václavské náměstí je jedním z hlavních náměstí a centrem obchodních a kulturních dění v Praze a České Republice. Bylo místem, na kterém se odehrálo mnoho historických chvil, které mnohdy určovaly budoucnost celé země.

Hlavní město České republiky je naší nejvýznamnější městskou
památkovou rezervací. Od roku 1992 je historické jádro Prahy o rozloze
866 hektarů zapsáno do Seznamu světového kulturního a přírodního
dědictví UNESCO. Praha představuje jedinečný komplex památek, jemuž
vysoko nad městem vévodí Pražský hrad. Je ukázkou všech uměleckých
slohů a směrů. Historické jádro města se rozkládá na obou březích
řeky Vltavy a tvoří je 6 částí, kdysi samostatných měst, v 18.
století sjednocených. Jsou to: Staré Město, Josefov (dochovaná část
bývalého Židovského Města – dnes součást Starého Města), Nové
Město, Malá Strana, Hradčany a Vyšehrad. Zde je také soustředěno
největší množství památkových objektů, muzeí a galerií.

Stravování

Snídaně

Ubytování

Jednolůžkové až třílůžkové pokoje s možností přistýlky.
Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo
vanou, WC, kabelovou televizí s více jak 100 programy, varnou konvicí
s příslušenstvím a připojení k vysokorychlos­tnímu internetu.

Doprava

Vlastní

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Praha - HOTEL KARLIN
v cenách od 4 690 Kč do 5 845 Kč