Hurghada - Albatros Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Egypt Hurghada
Ubytování: Albatros Palace
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži, Wi-Fi připojení ve společných prostorách, hotelové animační programy, plážový volejbal, mini fotbal, stolní tenis, šipky, dětská postýlka pouze na vyžádání. Minigolf a tenis jsou k dispozici v Hotelu Beach Albatros Resort
Ubytování, letecká doprava včetně povinných příplatků a paliva, transfer v místě pobytu, stravování dle uvedení, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: Vodní sporty, kulečník, elektronické hry, SPA centrum (masáže, vířivka, sauna, Turecké lázně, kosmetický salón, kadeřnictví), prádelna, lékař, obchodní pasáž, shuttle bus. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel
Cestovní pojištění včetně storna zájezdu GENERALI POJIŠŤOVNA, fakultativní služby za poplatek, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive či do ceny zájezdu. Vizum 30 USD
zobrazit 6 termínů
Srpen 2019
zobrazit 8 termínů
Září 2019
zobrazit 7 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 24 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Snídaně (07:00-10:00)
Oběd (12:30-14:30)
Svačina (12:30-17:00)
Večeře (18:30-21:30)

A la carte restaurace:
Asiatique - asijská restaurace
Il Caminetto - italská restaurace
Salsa Mexican - mexická restaurace
Zurn Kaiser - německá restaurace

Bary:
- Oriental Palace Bar (10:00-24:00) - koktejly a nealkoholické nápoje
- Terrace Bar (10:00-24:00) - koktejly a nealkoholické nápoje
- Splash Beach Bar (10.00-17:00)
- Pool Bar (11.00-17:00)

Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Popis

Albatros Palace je 5* hotel nacházející se v Hurghadě cca 15 minut jízdy od letiště. Přímo u hotelu se nachází krásná písečná pláž, kde jsou slunečníky a lehátka zdarma. Vstup do moře je také možný přes molo. Centrum Hurghady je vzdáleno cca 20 minut. Mezinárodní letiště Hurghada se nachází cca 15 minut od hotelu. Hotel zajišťuje shuttle bus do centra za poplatek.

Pláž: Hotelová pláž se nachází přímo před hotelem. Lehátka a slunečníky jsou zdarma. Bar na pláži v rámci all inclusive.

Sport a zábava: 3 bazény, dětský bazén se skluzavkami, fitness centrum, plážový volejbal, mini fotbal, stolní tenis, šipky, vodní sporty, kulečník, elektronické hry, hotelové animační programy, SPA centrum (masáže, vířivka, sauna, Turecké lázně, kosmetický salón, kadeřnictví). Minigolf a tenis jsou k dispozici v Hotelu Beach Albatros Resort. Nabídku sportů a zábavy, které jsou v rámci all inclusive, získáte po příjezdu do hotelu.

Pro děti: Dětský klub pro děti od 4-12 let, dětský bazén se skluzavkami, dětské hřiště, dětská postýlka pouze na vyžádání (zdarma), elektronické hry (za poplatek).

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Povolená hmotnost zavazadla: 23 kg zavazadlo na osobu + 7 kg kabinové zavazadlo

Ubytování

Vybavení: V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací, několik barů, bankomat, prádelna, lékař, obchodní pasáž, Wi-Fi připojení ve společných prostorách (zdarma), 3 bazény, dětský bazén se skluzavkami, fitness centrum, plážový volejbal, mini fotbal, stolní tenis, šipky, vodní sporty, kulečník, elektronické hry, hotelové animační programy, SPA centrum (masáže, vířivka, sauna, Turecké lázně, kosmetický salón, kadeřnictví), dětský klub pro děti od 4-12 let, dětské hřiště, dětská postýlka pouze na vyžádání (zdarma), shuttle bus (za poplatek).

Vybavení pokojů: Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkovém pokoji standard a ve dvoulůžkovém pokoji standard s výhledem na moře. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, telefonem, satelitní TV, klimatizací, trezorem, balkonem nebo terasou, minibarem a vysoušečem vlasů. Dětská přistýlka zdarma na vyžádání.

 

→ Přejít na 21 termínů dovolené Hurghada - Albatros Palace *****
v cenách od 19 290 Kč do 20 890 Kč