Madeira - CALHETA BEACH

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Calheta Calheta
Ubytování: CALHETA BEACH
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Přílety: Praha
Cena zahrnuje: letenku
let. taxy
transfery z/na letiště
ubytování se snídaní ve 2lůžkovém pokoji
pojištění léčebných výloh a storno pojištění
zákonné pojištění CK
Cena nezahrnuje: fakultativní výlety
zobrazit 4 termíny
Květen 2018
zobrazit 4 termíny
Červen 2018
zobrazit 5 termínů
Červenec 2018
zobrazit 4 termíny
Srpen 2018
zobrazit 4 termíny
Září 2018
zobrazit 4 termíny
Říjen 2018
 

Popis zájezdu

Místo

Situovaná ve středu Atlantického oceánu, ale přesto tak blízká Evropě, s krásnou přírodou a mírným klimatem po celý rok. Madeira vám umožní během jedněch prázdnin objevit současně moře, hory, města… Nachází se v Atlantickém oceánu, 500 km od pobřeží Afriky a 1 000 km od pobřeží Evropy, cca 1,5 hod letu z Lisabonu. Díky své poloze a svému hornatému povrchu nabízí Madeira mimořádně mírné klima s teplotami kolem 23 oC v létě a 17 oC v zimě.

Poloha

hotel Calheta Beach se nachází na jihozápadním pobřeží Madeiry, které je považováno za nejteplejší místo ostrova s teplotami vody mezi 18 až 23 oC, cca 45 minut jízdy od letiště a 35 minut jízdy od hlavního města ostrova – Funchalu

Ubytování

114 klimatizovaných pokojů s balkónem, některé s výhledem na moře (TV, mini bar, trezor, fén, sociální zařízení)

Vybavení

2 excelentní restaurace, bary, wellness centrum, fitness, vnitřní bazén, finská sauna, turecké lázně, masáže, venkovní bazén, vířivý bazén, kajaky a katamarány

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Poznámka

snídaně / polopenze, dvojlůžkový pokoj mountain view

Výlety

Pozorování delfínů a velryb s paluby lodi typu caravel, asi 5 km od pobřeží. Delfíni jsou společenské zvířata, plavou podél lodi a dávají tak možnost prohlédnout si je zblízka. Odjezdy v 10,30 nebo v 15 hodin z přístaviště ve Funchalu. Půldenní výlet (odpoledne): Pico dos Barcelos (výhledy na Funchal a okolí), pěší výlet eukalyptovými lesy k Eira do Serrado s výhledy na sopečný kráter s vesnicí Curral das Freiras, návštěva městečka Monte známého jízdou na sáňkách až do Funchalu (za příplatek). Každé PO a ČT. V restauraci na okraji Funchalu ochutnáte známou espetadu na vavřínových špejlích a další speciality. Během večeře kulturní představení, hra na portugalskou kytaru se zpěvy fado. Koná se každou ST, PA a NE. Objevování jižního pobřeží Madeiry. Odjezd z Funchalu směrem ke Cabo Girao podél skalnatého pobřeží. V létě zastávka ke koupání. Možnost vidět delfíny zblízka. Dopoledne v 10,30, odpoledne v 15 hodin. Procházka překrásnou zelenou krajinou ostrova, po tzv. levádách, kolem množství vodopádů a jezírek s možností koupání v křišťálově čisté vodě. Celodenní výlet s vyzvednutím v Machicu, Canicu nebo Funchalu. Bez oběda. Celodenní výlet s obědem na východní část Madeiry - Camacha, vrchol Pico do Arieiro s výhledy na okolí, Santana známá barevnými domky, údolí Porto da Cruz, historické městečko Machico. Každé ÚT a SO. Celodenní výlet s obědem na západní část Madeiry: rybářské městečko Camara de Lobos, útes Cabo Girao, banánové plantáže, vinice, překrásné údolí Serra D´Água, vrchol Encumeada, odkud lze vidět obě strany ostrova ve stejnou chvíli, vesnička porto Moniz s volkanickými bazény. Každou ST, PÁ, NE.

 

→ Přejít na 25 termínů dovolené Madeira - CALHETA BEACH