Zlaté Písky - Hotel Central ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Ubytování: Hotel Central
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x all inclusive, výlet v destinaci, letenka, transfer z letiště do pobytového místa a zpět, letištní, bezpečnostní a pobytové taxy, základní palivový a emisní příplatek, pojištění proti úpadku dle zákona č. 159/99Sb
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až jedné přistýlky s balkonem, vlastní soc. zařízení, telefon, WiFi (za poplatek), SAT TV, minibar (konzumace za poplatek), fén, SOS tlačítko. Hotel má několik pokojů přizpůsobených handicapovaným klientům (na vyžádání). Dětská postýlka a jídelní židlička (na vyžádání).

Popis

Poloha: elegantní hotel Central je situován na atraktivním místě v centrální části živého letoviska Zlaté Písky jen 220 m od krásné dlouhé písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v bezprostřední blízkosti ubytování (bary, restaurace, diskotéky, obchody, sportoviště, vodní sporty na pláži, dětská hřiště, kavárny, půjčovny automobilů). Mezinárodní letiště Varna je vzdáleno 35 km od hotelu.

Pláž: krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 220 m od resortu. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky (vše za poplatek).

Vybavení: recepce, směnárna, trezor (za poplatek), lobby bar, WiFi (ve společných prostorách zdarma), hlavní restaurace, a‘la carte restaurace, fitness centrum, kadeřnictví, masážní salon, sauna, konferenční sál, prádelna (za poplatek), služby lékaře, venkovní bazén s dětskou částí, opalovací terasa s lehátky a slunečníky, sportoviště a parkoviště.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži, fitness centrum, stolní tenis, biliárd, kadeřnictví, masáže, sauna (vše za poplatek).

Poznámka: příplatek za neobsazené lůžko/pokoj 1/1 +7 990 Kč/týden, ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování

ALL INCLUSIVE - lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu (do 20:00) - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj), neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby. Pool bar za poplatek.

 

→ Přejít na 2 termíny dovolené Zlaté Písky - Hotel Central ****
v cenách od 13 790 Kč do 14 490 Kč