Londýn - MERCURE KENSINGTON

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Velká Británie Londýn 1A Lexham Gardens / Metro: Earls Court (400 m)
Ubytování: MERCURE KENSINGTON

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Velká Británie.

Popis zájezdu

Místo

Místo, kde se setkává minulost a současnost. Směs historie, přelomové architektury a kultury vytvořila úchvatné a neustále se vyvíjející město. Nemůžeme být překvapeni, že se hlavní město Británie stalo Mekkou návštěvníků a úžasným místem k životu. Je zde skutečně něco, co osloví každého, ať už jsou jeho zájmy jakékoli. Přijeďte a zjistěte sami, co všechno vám může nabídnout... nespočet galerií, muzeí a zábavy. Tato živá metropole zahrnuje rozličné kultury svých obyvatel, jež se navenek projevují v kuchyni, obchodech, hudbě a celé řadě festivalů. Nachází se zde čtyři Památníky Světového dědictví – Tower, Westminsterský palác, Maritime Greenwich a zahrady Kew. V Londýně je 3800 hospod, tj. 9 % z celého území Spojeného království.

Poloha

Tento moderní 4hvězdičkový hotel Mercure se nachází ve stylové čtvrti Kensington. Za 10 minut odtud dojdete k výstavišti Earl Court, Přírodovědnému muzeu, Muzeu vědy a Muzeu Victorie a Alberta. Nedaleko se nachází také ulice Kensington High s exkluzivními butiky a restauracemi.

Ubytování

Na pokoji najdete trezor, Wi-Fi, možnost žehlení, TV, fén;

Vybavení

Hotel je zařízený v moderním stylu. Součástí je Wi-Fi, bar, Coffee Republic, klimatizace, 24-hodinová recepce

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Londýn - MERCURE KENSINGTON