Budapešť - MARMARA

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Budapešť Nagy Ignac utca 21 / Metro a tram: Nyugati pu. (300 m)
Ubytování: MARMARA

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Ze spojení Budy a Óbudy (Budína a Starého Budína), rozprostírajících se na pravém kopcovitém břehu Dunaje a Pešti, ležící na rovině jeho břehu levého, se v roce 1873 sjednotila Buda a Pešt’. Asi o třicet let dříve byl postaven první z dnešních devíti mostů, most řetězový „Lánchíd”, který se stal dnešním symbolem města. Budínské panorama – Hradní čtvrt’ s královským palácem Matyášovým kostelem a Gellértova hora s Citadelou – jsou součástí Světového dědictví.

Poloha

4* designový hotel umístěný v srdci města hned u Nagykörút (Grand Boulevard). Nejznámější památky a budovy jako je Parlament, Markétin ostrov, bazilika Sv. Štefana atd. jsou v pěším dosahu.

Ubytování

Pokoje ve stylu minimalismu s orientálními dekoracemi. K vybavení každého pokoje patří pracovní stůl, internet, káva/čaj, TV, fén, minibar, klimatizace, telefon s přímou volbou. Nekuřácké pokoje.

Vybavení

Konferenční prostory, snídaňová místnost, parkoviště, Wi-Fi, klimatizace, prádelna, bar

Další informace

Dětská cena platí za dítě do 12 let na pokoji s rodiči bez nároku na lůžko. Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Budapešť - MARMARA