Villa Licia

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátsko Falcade
Ubytování: Villa Licia
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 1 termín
Listopad 2017
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 5 termínů
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zimní dovolená v Dolomitech! Ubytování ve ville Licia, vlastní stravování



Ubytování v apartmánech pro 2 - 6 osob

Vlastní stravování

100 km sjezdovek

6km černá sjezdovka

3 snowparky

Vlastní doprava




Pojďte lyžovat do pohádkových Dolomit

Středisko Falcade (Passo San Pellegrino - Alpe Lusia), v nadmořské výšce 1200 m, nabízí fascinující výhledy na vrcholky Marmolady, Pelma nebo Monte Civetty. Lyžovat můžete ve Falcade, San Pellegrino i Alpe Lusia. Naleznete zde celkem 100 km sjezdových tratí všech úrovní. Nevynechejte slavnou 11km sjezdovku Innamorati (sjezdovku zamilovaných). Zkušení lyžaři se mohou těšit i na černou sjezdovku, která měří téměř 6 km. Snowboardisté budou potěšeni 3 snowparky. Středisko je ideální destinací pro rodiny s dětmi, pro které tu jsou lyžařské školy a další činnosti jako jsou sáňkování a baby club. Areál má spojení s Moenou pomocí dobře fungující služby skibusů.

Ubytování ve ville Licia
Nedávno postavená villa Licia se nachází na slunném místě cca 700 m od centra městečka Falcade. Skibus zastavuje cca 600 m od domu a lyžařské vleky jsou vzdálené cca 2,5 km. Villa nabízí zahradu, úschovnu lyží, pračku, WiFi připojení a parkoviště. Check in od 17.00 hod. do 19.00 hod. v agentuře Dolomittissime (Corso Roma 76, 32020 Falcade), check out do 9.00 hod. v apartmánech.




Bilo 2/4 - ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna.

Trilo 4/6 - ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 oddělenými lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2 koupelny.




Stravování je vlastní. Klienti si vaří sami v kuchyňském koutu svého apartmánu.


Informace o skipasu

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100 % zaplacené částky

 

→ Přejít na 18 termínů dovolené Villa Licia
v cenách od 18 993 Kč do 33 377 Kč