Silvestr v Budapešti

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Budapešť a okolí Budapešť
Ubytování: Budapešť
Strava: Snídaně
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
zobrazit 1 termín
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Popis:
Přivítejte Nový rok v metropoli Budapešť ! Navštívíte nejznámější budapešťské památky a symboly dechberoucího města jako Budínský vrch, Matyášův chrám, baziliku sv. Štěpána, ulici Váci utca a mnoho dalších skvostných míst ve městě. Romantické povahy určitě neodolají večerní projížďce lodí po Dunaji nebo wellness relaxu ve slavných termálních lázních Széchenyi.




Přivítání Nového roku v nádherné metropoli Budapešť

Pro zájemce možnost návštěvy termálních lázní Széchenyi
Ubytování v hotelu s vlastním sociálním zařízením a snídaní

Doprava autobusem

Služby průvodce
Budova Parlamentu, která je považována za jednu z nejhezčích staveb ve městě a mnoho dalších historických symbolů hlavního města


Program zájezdu
1. den: odjezd v časných ranních hodinách podle nástupního místa. Po příjezdu prohlídka Budínského vršku (UNESCO) s hradem, Rybářskou baštou, Matyášovým chrámem, zachovalými středověkými uličkami a Muzeem zbraní. Z Budínského vršku si vychutnáte jedinečný panoramatický pohled na město a především budovu Parlamentu, která je považována za jednu z nejhezčích staveb ve městě. Na městské tržnici Városcsarnoku máte možnost ochutnat vyhlášené maďarské speciality a projdete se také slavnou ulicí Váci utca, prohlédnete si baziliku sv. Štěpána a další významené památky. Po prohlídce následuje odjezd na ubytování a večer možnost vyhlídkové plavby po Dunaji nebo individuální volno a odjezd na ubytování.
2. den: po snídani přejezd na Gellértův vrch se známou pevností Citadela, odkud jsou ty nejhezčí výhledy na město. Poté se přesuneme do městského parku Városligetu, kam chodí obyvatelé Budapešti za oddychem a zábavou a kde je také náměstí Hrdinů se sochami v nadživotní velikosti, Dům krásných umění, hrad Vajdahunyad, Vidámpark s atrakcemi, celoroční cirkus, zoologická zahrada a také známé termální lázně Széchenyi. Odpoledne už budete mít volný program, abyste se mohli připojit k silvestrovským oslavám ve městě. Odjezd do ČR je naplánován cca v 02.00.
3. den: příjezd do ČR v ranních hodinách.


Cena zahrnuje: 1x ubytování v hotelu*** s vlastním sociálním zařízením a snídaní, dopravu autobusem, služby průvodce, zákonné pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, příplatek za jednolůžkový pokoj 900 Kč, případný příplatek za nástupní místo.




Doporučené kapesné: cca 10 000 HUF




Změna programu vyhrazena.




Minimální počet cestujících k uskutečnění zájezdu je 40. V případě, že nebude tato minimální kapacita naplněna, zájezd se neuskuteční a my vám celou zaplacenou částku za zájezd vrátíme zpět.


Orientační ceny vstupů:
Termální lázně cca 5 000 HUF za každou osobu včetně dětí
Večerní vyhlídková plavba lodí na 1 hodinu cca 2 900 HUF


Nástupní místa a orientační časy odjezdů
Praha (Willsonovo (hlavní) vlakové nádraží, u magistrály, skleněné kopule) - příplatek 200 Kč
Jihlava (parkoviště u Billy, třída Legionářů) - příplatek 200 Kč
Velké Meziříčí, směr Brno (čerpací stanice Mol, směr Brno) - příplatek 200 Kč
Brno (Janáčkovo divadlo, ulice Rooseveltova, před restaurací Bohéma)
Břeclav (čerpací stanice BENZINA, Lidická 3121, Břeclav)




V případě nesplnění podmínky minimálního počtu 8 osob z daného svozového místa má CK právo na změnu nástupního místa na co nejbližší místo po základní trase zájezdu anebo zajištění náhradní dopravy ze svozového místa do základního nástupního místa (autobusem, vlakem, mikrobusem, osobním autem, atd.). Náklad na zakoupení jízdenek v takovém případě hradí cestovní kancelář.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Silvestr v Budapešti
v cenách od 1 790 Kč