Hotel Golf - 3denní skipas

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Julské Alpy Bled
Ubytování: Hotel Golf
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 31 termínů
Prosinec 2017
zobrazit 11 termínů
Leden 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Skvělá zimní dovolená ve Slovinsku s 3denním skipasem v ceně zájezdu!





Ubytování v hotelu Golf ****+

Stravování formou polopenze
3denní skipas do středisek Krvavec, Vogel a Kranjska Gora, Cerkno, Kanin-Sella Nevea a 3Laendereck-Arnoldstein

Neomezený vstup do bazénového komplexu v Ziva wellness

WiFi zdarma

Doprava vlastní



Kouzelné městečko na břehu jezera Bled

Bled je slovinskou jedničkou v návštěvnosti a nemohou za to jen překrásná panoramata na celoročně zasněžené hory, ale také Blejski hrad, tyčící se nad jezerem nebo pohádkový ostrov uprostřed jezera, který vznikl v prohlubni po ustupujícím ledovci. A přestože je Bled považován za výkladní skříň Slovinska, většinou nebývá přeplněn turisty. Zalyžujte si v Julských Alpách ve slovinských střediscích, které jsou velikostí menší, ale i přesto poskytují ideální podmínky pro kvalitní sjezd lyžařům všech úrovní. Naleznete zde modré, červené i černé sjezdovky. Červených sjezdových tratí je většina. Středisko Krvavec s nejvyšším bodem 1971 m.n.m. a pěknými 30 km sjezdovek se může pochlubit nejdelší sjezdovkou, která má 5 km a disponuje modrými, červenými i černými tratěmi. Kranjska Gora je ideálním střediskem pro úplné začátečníky. Nachází se zde zelené, modré, červené ale i černé sjezdovky. Nadmořská výška nejvyššího bodu je 1570 metrů a na 20 km perfektně upravených sjezdových tratí si užijete parádní zimní dovolenou. Zimní středisko Vogel s nejvyšším vrcholem 1800 m.n.m je také středně malým střediskem a bez černých sjezdovek. Drtivá většina tratí je modrá, takže je to skvělé místo pro začátečníky a mírně pokročilé lyžaře. Nachází se zde také snowpark.
Ubytování v hotelu Golf

Renovovaný hotel Golf překypuje bohatou historií v kombinaci tradičního stylu a přepychu zajišťuje komfort a spokojenost všem svým hostům. Nachází se v centru Bledu, na vyvýšeném místě s panoramatickým výhledem na Bledské jezero, hrad a Julské Alpy. Nachází se cca 40-60 km od lyžařských areálů Krvavec, Vogel a Kranjska Gora, Cerkno, Kanin-Sella Nevea a 3Laendereck-Arnoldstein. Klientům je k dispozici skibus, který je rozveze do středisek Vogel a Krvavec zdarma. Skibus zastavuje přímo před hotelem.



K vybavení hotelu patří recepce (otevřena 24 h), bar, restaurace, terasa s panoramatickým výhledem, lyžárna, wellness (sauny, lázně, bazén, masáže), fitness, nehlídané parkoviště, Wi-Fi a 2 výtahy.

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek disponují vlastním sociálním zařízením, minibarem, trezorem, TV a WiFi.




V hotelu se nachází wellness centrum Ziva, ve kterém mají klienti vstup do bazénového komplexu zdarma v termínu od 1.12.2017 - 12.3.2018. Každý pátek a sobotu je bazén otevřen do 23.00. V ceně zájezdu je sleva na vstup do saunového světa.




Stravování formou polopenze


Snídaně formou bufetu (7.00 - 10.00)
Večeře je servírovaná formou výběru z menu o 3 chodech (19.00 - 21.00)
Nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Informace o skipasech
V ceně zájezdu je 3denní skipas SLOVENIA ALPS, který platí na střediska Krvavec, Kranjska Gora, Vogel, Cerkno, Kanin-Sella Nevea a 3Laendereck-Arnoldstein - toto středisko se nachází na rakouském území.



Důležité informace


Check in od 14.00 hod., check out do 10.00 hod.

Povinná pobytová taxa 1,27 €/os./den
Vratná kauce za skipas 5 €/os.
Povinný registrační poplatek 1 €/os./pobyt

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
Kouření je v pokojích přísně zakázáno

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100 % zaplacené částky

 

→ Přejít na 42 termínů dovolené Hotel Golf - 3denní skipas
v cenách od 7 790 Kč