Hotel Terme

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Alta Valtellina Bormio
Ubytování: Terme
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 4 termíny
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zimní dovolená v Alpách! Ubytování v hotelu Terme s polopenzí, dítě do 3,99 let na přistýlce zdarma



8denní lyžařský zájezd

Ubytování v hotelu Terme*** s polopenzí

Dítě do 3,99 let na přistýlce zdarma
Vlastní doprava

105 km sjezdovek, snowparky i noční lyžování



Lyžování v oblíbeném středisku Bormio

Bormio je jedno z nejznámějších lyžařských středisek v Itálii. Turisté přicházejí hlavně kvůli mistrovství světa ve sjezdovém lyžování. Toto více než 2000 let staré město je známé také díky svým léčivým pramenům a termálním lázním. Navštívit můžete
zrekonstruované, celoročně otevřené, termální lázně Bormio Therme nedaleko centra města, které nabízí vnitřní a venkovní bazény s teplotou vody 37-40 stupňů Celsia, tobogán, relaxační zónu, saunu a turecké lázně. Lyžařské středisko lze rozdělit na část u města Bormio s vrcholem Cima Bianca a vzdálenější Santa Caterina. S více než 10 lanovkami a 50 kilometry sjezdovek může Bormio bez výjimek naplnit očekávání každého příznivce alpského lyžování. K tomu si připočtěte 35 km Santa Caterina a 30 km San Colombana. V Bormiu 2000 je k dispozici snowboard park.

Ubytování v hotelu Terme***

Hotel Terme je umístěn jen 5 minut chůze od centra města Bormio s obchody, bary a restauracemi a nabízí klid i v nejvyšší sezóně. Výhled na Bormio a sjezdovky je unikátní. Sjezdovky jsou ve vzdálenosti 800 m a hotelový skibus zastavuje 20 m od hotelu (zdarma). Mezi vybavení hotelu patří recepce, bar, restaurace, společenská místnost s TV, výtah, úschovna lyží, parkoviště (omezená kapacita) a garáž na vyžádání za poplatek 5 €/den (omezená kapacita). Klienti hotelu Terme mohou využít slevy 20 % na vstup do Lázní Therme (pouze dospělé osoby).




Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky disponují vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV, trezorem a WiFi připojením.

Stravování formou polopenze


Snídaně bufetová

Večeře servírované – výběr z menu o 3 chodech + salátový bufet

Nápoje nejsou zahrnuty v ceně


Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu


Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Check in 14.00 – 23.00 hod., check out do 10.30 hod.

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno
100 % zaplacené částky.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Hotel Terme
v cenách od 9 558 Kč do 16 734 Kč