Hotel Nevada

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Val di Fassa Campitello di Fassa
Ubytování: Hotel Nevada
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 3 termíny
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zažijte nezapomenutelnou zimní dovolenou v Dolomitech!



Lyžařský zájezd na 8 dní/7 nocí
Dítě do 11,99 let na přistýlce se slevou 50 %.

Ubytování v hotelu Nevada** s polopenzí

Val di Fassa – přes 110 km sjezdovek, snowparky



Lyžování v Dolomitech s okouzlujícími panoramaty

Středisko Val di Fassa e Carezza je rozděleno na několik menších částí okolo horských vesnic a umožňuje tak lyžovat každý den jinde. Čeká tu na vás 110 km skvěle upravených sjezdových tratí, systém 52 moderních a rychlých lanovek, 70 km běžeckých tratí a 3 snowparky. Lehké a středně těžké sjezdovky naleznete v Ciampedie a v průsmyku Carezza. Nejlákavější jsou široké červené sjezdovky v rušném areálu Belvedere–Col Rodella. Středisko Val di Fassa můžete využít i jako vstupní bránu k safari Sella Ronda, pouze ale se skipasem Dolomiti Superski.

Novinkou loňské zimy je skipass Valle Silver, který nahrazuje loňský skipas XL 3+3. Jediná permanentka umožňuje lyžování hned ve 4 lyžařských střediscích Trentina a Alto Adige-Jižní Tyrolsko: Val di Fassa/Carezza, TreValli (Moena-Alpe di Lusia, Passo San Pellegrino, Falcade), Fiemme/Obereggen e San Martino di Castrozza/Passo Rolle.
Ubytování v jednoduchém, ale účelném hotelu s polopenzí

Malý jednoduchý hotel Nevada je umístěn na klidném místě vesničky Campitello di Fassa. Je vhodný především pro nenáročné klienty. Hotel leží pouze 600 m od sjezdovek Col Rodella. Skibus zastavuje 200 m od hotelu a je za poplatek. Hotel disponuje restaurací, barem, společenskou místností s TV, úschovnou lyží a parkovištěm (omezená kapacita) ve společných prostorech je k dispozici Wi-Fi zdarma. Jednoduše, ale účelně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, topením, fénem, TV a některé mají balkon (nutno vyžádat v CK).

Check in je od 14.00 hod., check out do 10.00 hod. V termínu 24.12.2017 je v ceně zájezdu vánoční večeře a v termínu 31.12. novoroční večeře. Jednolůžkový pokoj je k dispozici na vyžádání v CK.
Stravování probíhá formou polopenze


Snídaně bufetová
Večeře servírované o 3 chodech
Nápoje k večeři jsou za poplatek

Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Informativně se můžete podívat na oficiální ceník . (Zdroj: http://www.dolomitisuperski.com).

Důležité informace o zájezdu


Zvířata jsou povolena za poplatek (na vyžádání v CK)

Cestovat můžete s platným OP
Hotel akceptuje kreditní karty Visa a Mastercard

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky

 

→ Přejít na 13 termínů dovolené Hotel Nevada
v cenách od 7 074 Kč do 12 778 Kč