Apartmány Chalets Canton

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Alta Valtellina Livigno
Ubytování: Apartmány Chalets Canton
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 5 termínů
Březen 2018
zobrazit 3 termíny
Duben 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: 8denní dovolená v Livignu! Ubytování v apartmánech, zastávka skibusu jen 50 m od apartmánů




Apartmány pro 2 až 6 osob

Supermarket jen 300 m od apartmánů

Středisko s pestrou nabídkou sjezdovek

3 snowparky

Bohaté vyžití po lyžování


Baječné lyžování v Alpách

Livigno je jedním z nejlépe vybavených lyžařských středisek v Alpách. Toto středisko je často nazýváno jako malý Tibet. Velmi výhodná poloha údolí Vám zajistí slunečné počasí po celý den a výbornou lyžovačku na Mottolino i na Carosello 3000. Tyto dvě části nejsou propojeny a tudíž je není možné projet na lyžích. K projetí můžete využít skibus. Kvalita sjezdovek je zde opravdu vysoká a zcela jistě tento nedostatek kompenzuje. Livigno nabízí celkem 115 km sjezdovek. Z toho je 19 km černých, 29 km modrých a nejpočetněji jsou zastoupeny červené sjezdovky, kterých je tu 67 km. Vyznavači snowboardingu a freestylu mohou vyzkoušet hned 3 snowparky, a to Mottolino, Livigno Park Carosello 3000 a nejmenší z nich je Amerikan. Milovníci bílých stop ocení 30 km upravených lyžařských tratí. Vyžití zde najdou i úplní začátečníci, pro které jsou připraveny cvičné svahy. Cvičné terény jsou připraveny zejména nedaleko pěší zóny. Po lyžování si můžete zajít do centra, kde je spousta obchůdků tzv. duty free. V centru najdete také různé restaurace, bary, diskotéky.




Ubytování v apartmánech v městečku Livigno

Apartmány Chalets Canton jsou umístěny ve 4 až 5 budovách v oblasti Livigno. Centrum města je od ubytování snadno dostupné, bary se také nacházejí nedaleko. 200 m od apartmánů je vzdálena a la carte restaurace a 300 m je mini supermarket. Apartmány jsou od sjezdovky vzdáleny v rozmezí od 150 m do 1000 m, ovšem skibus zastavuje nedaleko. Budovy jsou vybaveny úschovnou lyží a parkovištěm (zdarma, omezená kapacita - nelze rezervovat).


Apartmán typu Bilo 2/4 - pro 2 až 4 osoby, vybaven vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou, lednicí, oddělenou ložnicí, topením, SAT/TV, balkonem/terasou.
Apartmán typu Trilo 2/6 - pro 2 až 6 osob, vybaven vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou, lednicí, 2 oddělenými ložnicemi, topením, SAT/TV, balkon/terasa.




Možnost vyžádání dětské postýlky za poplatek 10 €/noc.




Stravování je pouze vlastní.



Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.



Důležité informace o zájezdu




Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu.

Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.

Check in je možný od 16.00 do 19.00, check out se musí provést do 10.00. Check in i check out se provádí na adrese Living Office, via della Gesa, 610/A, tel: 0039/0342/996739.

Domácí zvířata nejsou povolena.
Doprava vlastní
Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

 

→ Přejít na 20 termínů dovolené Apartmány Chalets Canton
v cenách od 27 590 Kč do 63 102 Kč