Hotel Valtellina

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Alta Valtellina Livigno
Ubytování: Valtellina
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 12 termínů
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 5 termínů
Březen 2018
zobrazit 9 termínů
Duben 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Užijte si skvělou zimní dovolenou v moderním středisku Livigno! Ubytování v hotelu Valtellina *** s polopenzí, dítě do 4,99 let na přistýlce zdarma



Ubytování v hotelu Valtellina *** v oblasti Livigno

Děti do 4,99 let na přistýlce zdarma

WiFi zdarma

115 km perfektně upravených tratí

Skvělé místo pro lyžaře, snowboardisty i nelyžaře


Skvělá lyžovačka na sjezdovkách všech obtížností

Livigno je jedním z nejlépe vybavených lyžařských středisek v Alpách. Nachází se v národním parku Stelvio a švýcarském národním parku. Livigno je často označováno jako Malý Tibet díky své klidné poloze. Nachází se zde 12 černých, 37 červených a 29 modrých sjezdovek. V Livignu je 6 kabinových lanovek a 13 sedačkových lanovek. Lyžovat můžete až na 115 km sjezdovek všech obtížností. Livigno je ideální místem i pro rodiny s dětmi nebo pro úplné začátečníky. Jsou zde prostory vhodné pro výuku na lyžích. Pro milovníky snowboardingu jsou zde i 3 moderní snowparky. Pro nelyžaře jsou k dispozici aktivity jako je bobová dráha, jízda na sněžných skútrech, motokáry a jízda na autě na ledě, jízda na sněžných kolech a jízda na koni ve sněhu.
Ubytování v hotelu na klidném a slunečném místě

Hotel Valtellina je umístěn na klidném a slunečném místě, jen 50 m od sjezdovek. Centrum s obchody, restaurace a bary je vzdáleno cca 800 m od hotelu. Zastávka skibusu je přímo před hotelem. Mezi vybavení hotelu patří recepce, bar, jídelna, restaurace a la carte, kuřácká místnost, herna, TV koutek, úschovna lyží a parkoviště (omezená kapacita). Pro klienty je k dispozici také wellness centrum La Ninfea s tureckými lázněmi, saunou, Kneippovým chodníkem, vířivkou. Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkový pokojích typu Comfort s možností 1 přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, SAT/TV, trezorem. Check in je možný od 15.00 - 24.00 hod., check out je nutné provést do 10.00 hod. Dětská postýlka je na vyžádání a za poplatek.
Stravování formou polopenze


Snídaně bufetová

Večeře servírované – výběr z menu o 3 chodech

Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně

Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá koupit.
Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100 % zaplacené částky.

 

→ Přejít na 34 termínů dovolené Hotel Valtellina
v cenách od 14 618 Kč do 21 610 Kč