Hotel Meuble Sci Sport Hotel** and Residence***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Alta Valtellina Bormio
Ubytování: Hotel Meuble Sci Sport Hotel** and Residence
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 30 termínů
Leden 2018
zobrazit 32 termínů
Únor 2018
zobrazit 36 termínů
Březen 2018
zobrazit 2 termíny
Duben 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zimní dovolená v krásném Bormiu



Ubytování v hotelu Meublé Sci Sport ** v blízkosti lyžařského areálu Bormio 2000

Děti do 6,99 let na přistýlce zdarma

Přes 100 km sjezdovek, snowparky i termály

Široká nabídka aktivit po lyžování

Noční lyžování


Skvělé lyžařské středisko, kde si na své přijde opravu každý

Jedno z nejznámějších lyžařských středisek v Itálii leží na hranicích se Švýcarskem. Lyžařské vyžití zajišťuje 110 km sjezdovek. Středisko je vhodné pro lyžaře všech úrovní. Méně zkušení a rodiny s dětmi ocení modré sjezdovky. Naopak nejnáročnější lyžaře čekají 2 černé sjezdovky – Betulle a Vallbella. Na své si také přijdou milovníci freeridu, snowboardingu, běžeckého lyžování i nočního lyžování. Díky mistrovství světa v alpském lyžování prošel přepravní park střediska rozsáhlou rekonstrukcí. Po náročném lyžování si můžete odpočinout v moderním wellness centru Bormio Therme nebo ve starých termálních lázních, které jsou vytesané do skály. K romantickým procházkám vybízí starobylé centrum. Místem všeho dění je pěší zóna Via Romana s mnoha obchody, bary a restauracemi.
Ubytování v útulném hotelu poblíž sjezdovky

Hotel Meublé Sci Sport je umístěn přibližně 200 m od centra Bormia a pouze 250 m od sjezdovek. Obchody, restaurace a bary jsou vzdáleny zhruba 200 m. Zastávka skibusu leží od ubytování cca 30 m. K vybavení hotelu patří parkoviště (omezená kapacita), úschovna lyží, jídelna, WiFi připojení ve společných prostorech a společenská místnost.

Dvoulůžkové pokoje jsou standardně zařízené a mají možnost přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem a SAT/TV. Pro jednotlivce jsou k dispozici jednolůžkové pokoje. Check in v hotelu je možný od 15.00, check out musí být proveden do 10.00. Domácí zvířata v hotelu nejsou povolena.




V ceně ubytování je snídaně formou bufetu.
Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Důležité informace o zájezdu

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100 % zaplacené částky.

 

→ Přejít na 100 termínů dovolené Hotel Meuble Sci Sport Hotel** and Residence***
v cenách od 5 602 Kč do 9 650 Kč