Apartmány Eurochalet

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Val di Fassa Campitello di Fassa
Ubytování: Apartmány Eurochalet
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 5 termínů
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zimní dovolená v italských Alpách



Ubytování v městečku Camitello di Fassa

Vlastní stravování

Apartmány pro 2 – 8 osob

110 skvěle upravovaných sjezdových tratí

70 km běžeckých tratí


Val di Fassa – vstupní brána do okruhu Sella Ronda

Středisko Val di Fassa e Carezza je rozděleno na několik menších částí okolo horských vesnic a umožňuje tak lyžovat každý den jinde. Čeká tu na Vás 110 km skvěle upravených sjezdových tratí, systém 52 moderních a rychlých lanovek, 70 km běžeckých tratí a 3 snowparky. Lehké a středně těžké sjezdovky naleznete v Ciampedie a v průsmyku Carezza. Nejlákavější jsou široké červené sjezdovky v rušném areálu Belvedere–Col Rodella. Středisko Val di Fassa můžete využít i jako vstupní bránu k safari Sella Ronda (se skipasem Dolomiti Superski).
Ubytování v apartmánech Eurochalet s vlastním stravováním

Eurochalet je skupina různě umístěných apartmánů v malém městečku Campitello di Fassa, které jsou od sebe vzdáleny přibližně 300 m. Některé apartmány jsou vzdáleny od zasávky skibusu přibližně 200 m, další jsou vzdáleny 400 m od sjezdovky. Recepce se nachází na adrese Strada Salin, 16, Campitello di Fassa 38031. Apartmány mají WiFi (dle dostupnosti), parkoviště (omezená kapacita), úschovnu lyží, SAT/TV. Některé apartmány mohou mít vlastní balkon. Pro malé děti si můžete vyžádat dětskou postýlku.


Apartmán typu Bilo – 2 až 4 osoby, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, vlastní sociální zařízení, SAT/TV, lednice.

Apartmán typu Trilo – 2 až 4 osoby, 2 ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem, vlastní sociální zařízení, SAT/TV, lednice.

Apartmán typu Trilo – 4 až 6 osob, 2 ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, vlastní sociální zařízení, SAT/TV, lednice.

Apartmán typu Quadrilo – 5 až 8 osob, 3 ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, vlastní sociální zařízení, SAT/TV, lednice.

Stravování


Stravování probíhá ve vlastní režii


Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.
Informativně se můžete podívat na oficiální ceník . (Zdroj: http://www.dolomitisuperski.com).
Důležité informace o zájezdu


Check in je možný od 14.00 hod. do 18.00 hod., check out se musí provést do 10.00 hod. Check in i check out se provádí na recepci, kterou naleznete na adrese Strada Salin, 16, Campitello di Fassa 38031.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky

 

→ Přejít na 16 termínů dovolené Apartmány Eurochalet
v cenách od 20 414 Kč do 30 074 Kč