Hotel Lajadira

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Dolomiti Superski
Ubytování: Hotel Lajadira
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2017
zobrazit 8 termínů
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 8 termínů
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis:
Zimní dovolená v Itálii! Ubytování v hotelu Lajadira **** s polopenzí, dítě do 2,99 let na přistýlce zdarma




Ubytování v hotelu **** s polopenzí

WiFi zdarma

Připraveno je cca 144 km sjezdovek všech obtížností

Cca 70 km běžkařských tratí

Bohaté Aprés ski (aktivity po lyžování)



Alpské lyžování a mnoho dalších zimních radovánek

Cortina d' Ampezzo leží na východě Dolomit a společně s perfektními lyžařskými terény a krásnou architekturou tvoří velmi příjemou atmosféru. Zalyžovat si můžete v několika areálech. Areály jsou propojeny skibusy, a to vše ve výškách 3000 m, což zaručuje skvělé lyžařské podmínky až do jarních měsíců. Těsit se můžete na přibližně 144 km sjezdovek všech obtížností. Nejucelenější je olympijský areál Tofana/Pocol/Ra Vellés/Col Druscie, kde jsou černé sjezdovky (včetně olympijské tratě), cvičné svahy, ale je zde i mnoho červených sjezdovek. Areály Cristallo a Faloria nabízí převážně náročnější tratě. V areálu Faloria se nachází snowpark. Pro milovníky bílých stop je v okolí Cortiny až 70 km běžkařských tratí. Středisko nabízí také bohaté Aprés ski jako je například krytý bazén, zimní stadion, bobová dráha nebo hřiště na curling.

Ubytování v luxusním hotelu Lajadira ****

Moderní hotel leží v malém městečku La Riva. Centrum města Cortina d'Ampezzo je vzdáleno asi 2,5 km. Cortina d'Ampezzo leží v provincii Belluno v severoitalském Benátsku. K hotelovému vybavení patří recepce, 2 výtahy, restaurace, bar, WiFi, soukromé parkoviště a garáž (omezená kapacita), úschovna lyží. K odpočinku Vám zaručeně poslouží nádherné hotelové wellness centrum vybavené vířivkou, saunou, biosaunou, tureckými lázněmi a relaxačními prostory s nabídkou bylinných čajů.

Dvoulůžkové pokoje Classic a Modern s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV, balkonem.

Stravování formou polopenze


Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu

Večeře je servírována formou výběru z menu o 4 chodech, doplněna salátovým bufetem

Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně večeře


Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit

Důležité informace o zájezdu


Check in je v hotelu možný od 14.00 hod., check out se musí provést do 10.00 hod.

Malá zvířata jsou v hotelu povolena na vyžádání

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky

 

→ Přejít na 25 termínů dovolené Hotel Lajadira
v cenách od 17 930 Kč do 49 026 Kč