Garni Letizia

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Val di Fassa Campitello di Fassa
Ubytování: Garni Letizia
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2017
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 4 termíny
Únor 2018
zobrazit 5 termínů
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Lyžování v oblíbeném středisku Val di Fassa



Lyžařský zájezd na 8 dnů/7nocí

Ubytování v hotelu pouze 300 m od střediska

Více než 110 km sjezdovek

Vyhlášený běžecký okruh Marcialonga

Bohaté vyžití pro děti


Nádherné panorama a moderní lanovky

Val di Fassa je oblíbené lyžařské středisko v italských Dolomitech, které je rozděleno na několik menších částí. Umožňuje tak strávit každý den jinde díky místním linkám skibusu. Napojení na safari Sella Ronda, bizardní výhledy a živá turistická střediska přímo vybízí k trávení zimní dovolené v údolí Val di Fassy. Široké červené sjezdovky naleznete v rušném areálu Belvedere-Col Rodella. Rodiny s dětmi a méně zkušení lyžaři ocení průsmyk Carezza nebo areál Ciampedié. Vyhlášený běžecký okruh Marcialonga je rájem milovníků běžeckého lyžování. Pro snowboardisty je postaveno 5 snowparků. Ve středisku je široká nabídka zábavy pro děti. Nachází se zde Kinderland v Canazei, dětský park v Ciampedie v Pozza di Fassa a park Bimbo Neve v Pera.
Ubytování v hotelu Letizia

Horský hotel se nachází v klidné lokalitě pouze 300 m od lanovek Col Rodella. Uchvátí Vás fantastický výhled na masívy Sella Group, Catinaccio a Col Rodella. Centrum Campitella je vzdáleno 200 m od ubytování. K lanovkám Vás doveze skibus, který staví 100 m od hotelu. Skibus je za poplatek. K vybavení hotelu patří recepce, společenská místnost s TV, wi-fi připojení (za poplatek 10 €/týden), vyhřívaná úschovna lyží, zahrada, panoramatická terasa, parkoviště a garáž (dle dostupnosti - omezená kapacita).

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení, fén, topení, SAT/TV, trezor a balkon. K dispozici jsou také jednolůžkové pokoje.
Stravování


Snídaně formou bufetu

Informace o skipasech

Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu


Check in od 12.00 hod., Check out do 10.00 hod.

Domácí zvířata nejsou povolena

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Garni Letizia
v cenách od 7 810 Kč do 9 650 Kč