Hotel Menardi

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Dolomiti Superski
Ubytování: Hotel Menardi
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 4 termíny
Leden 2018
zobrazit 2 termíny
Únor 2018
zobrazit 4 termíny
Březen 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Zimní dovolená v italských Dolomitech! Ubytování v hotelu Menardi *** s polopenzí, dítě do 6,99 let na přistýlce zdarma



Ubytování v hotelu Menardi *** s polopenzí

Dítě do 6,99 let na přistýlce zdarma

140 km sjezdových tratí

70 km běžkařských tras na olympijském běžeckém stadionu



Lyžování pro experty i úplné začátečníky


V lyžařském středisku Cortina d´Ampezzo najdeme 3 areály Tofana, Faloria a Cristallo, které jsou vzájemně propojeny a nabízí mnoho sportovních aktivit. Velkým plusem jsou v podstatě prázdné sjezdovky. Středisko nabízí celkem 140 km sjezdovek, převážně modré barvy. Zkušení lyžaři mohou využít černý „padák“ z Forcella Staunies k průsmyku Tre Croci. Mezi největší atraktivity patří určitě jízda v Taxibobu na olympijské bobové dráze. Vyzkoušet ale můžete i snowrafting v nafukovacích raftech. Pro rodiny s dětmi je zde dětský park, kde se postarají o děti už od věku tří měsíců. Snowboardisté se mohou vyřádit ve Funparku na Faloria, kde jsou pravidelně udržované jumpy, raily, ale i U-rampa.

Ubytování v rodinném hotelu Menardi***

Rodinný hotel Menardi, který se skládá ze dvou částí, se nachází přibližně 1,2 km od centra Cortina d'Ampezzo. Od skiareálu je hotel vzdálen pouze 400 m. Skibus zastavuje přímo u hotelu.



Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV a trezorem. Hosté mohou být ubytováni jak v pokojích v hlavní budově, tak v pokojích v dependanci.

Stravování formou polopenze



Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu

Večeře je servírována formou výběru z menu o 3 chodech

Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně

Informace o skipasech


Zájezd neobsahuje skipas a u CK se nedá dokoupit.

Důležité informace o zájezdu



Check in je možný od 14.00 hod., check out je do 12.00 hod.

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu. Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska. V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100% zaplacené částky

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Hotel Menardi
v cenách od 8 454 Kč do 21 702 Kč