Villy Thalasso Strunjan

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Pobřeží a kras Strunjan
Ubytování: Villy Thalasso Strunjan
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 11 termínů
Listopad 2017
zobrazit 12 termínů
Prosinec 2017
zobrazit 1 termín
Leden 2018
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Relax v přímořském letovisku Strunjan! Ubytování ve vilkách obklopených zelení – v ceně polopenze a vstup do bazénů v hotelu Svoboda



Ubytování ve vilkách pouze cca 250 m od moře

Vhodné pro rodiny s dětmi

Stravování formou polopenze nebo plné penze v hotelu Svoboda

V ceně vstup do termálních bazénů

Thalasso terapie – revitalizační procedura (za poplatek)

Saunový svět (za poplatek)

Široká nabídka masáží (za poplatek)

Vlastní doprava




Komplex Thalasso Strunjan

V polovině cesty mezi Izolou a Portoroží leží poloostrov Strunjan. Ve stejnojmenném městě najdete lázeňský komplex Thalasso Strunjan, který je obklopen piniovým hájem a leží cca 400 m od pobřeží. Kombinace příjemného středomořského klimatu, mořské vody a mořského bahna nepodporuje pouze terapeutickou léčbu, ale nabízí jedinečnou atmosféru, ve které obnovíte svou vnitřní energii a získáte novou radost ze života. Komplex nabízí několik typů ubytování a je vhodný pro rodiny s dětmi a všechny, kteří chtějí strávit příjemnou relaxační dovolenou. Díky kongresové hale až pro 60 osob je také hojně využíván pro pořádání konferencí.

Ubytování ve vilách obklopených středomořskou vegetací

Resort Thalasso Strunjan se nachází pouze pár kroků od moře a je obklopen typickou středomořskou vegetací. Ubytováni budete v komfortních pokojích jedné z pěti vil – vila Oljka, Cipresa, Mirta, Pinija nebo Šivka. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchou, fénem, SAT/TV, telefonem, rádiem a balkonem nebo terasou. Prostřední je jako stvořené pro rodinnou dovolenou. K dispozici je nedaleké minigolfové hřiště a na pláži je postaveno hřiště pro děti. Pro nejmenší jsou v letních měsících organizovány různé dílny a dětské hry.
Hosté ubytováni ve vilách mají zajištěno stravování ve vedlejším hotelu Svoboda (cca 150) a mají také zdarma vstup do bazénů v hotelu.






Hotel Svoboda leží v přímořském centru klimatických lázní Thalasso Strunjan pouze cca 250 m od pobřeží. Nabízí luxus rozsáhlého lázeňského a zdravotnického zařízení pod jednou střechou. V hotelu najdete vše potřebné pro strávení odpočinkové dovolené. Hotel je vybaven recepcí, restaurací, barem, kavárnou, snack barem, úschovnou zavazadel, WiFi připojením, společenskými prostory, lázeňským centrem Salia, výtahem a parkovištěm.




Stravování probíhá formou polopenze nebo plné penze (dle zvolené varianty). Snídaně – bufetové, obědy a večeře – servírovaný hlavní chod, předkrm, polévka a výběr zeleniny a dezertů formou bufetu

Bazény, saunový svět a lázeňské centrum Salia

Hotel Svoboda má venkovní i kryté bazény s vyhřívanou mořskou vodou, sauny, posilovnu, zdravotní a rehabilitační středisko a lázeňské centrum Salia, které nabízí Thalasso terapii. Thalasso terapie je revitalizační procedura, která využívá různé prvky z jezera (moře), jako čerstvá jezerní (mořská) voda, jezerní (mořské) vodní rostliny a stopové prvky, kombinované s teplem. Thalasso terapie umožňuje tělu doplnit si základní revitalizační přírodní prvky a minerální soli. Taktéž zlepšuje krevní oběh a poskytuje celkovou relaxaci pro tělo, mysl a duši. Dopřejte si také některou z široké nabídky masáží, jako je například aromatická masáž hlavy nebo celého těla, bahenní zábaly, masáže lávovými kameny, medová detoxikační masáž a spousta dalších lákavých očišťujících procedur.

Bazény


Vnější plavecký a relaxační bazén (v hotelu) – 120 m 2 , mořská voda, 24 – 26 °C, bazén otevřen jen během sezóny. Z důvodu údržby bude bazén uzavřen od 24.07. do 30.07.2017 .

Vnitřní plavecký a relaxační bazén (v hotelu) – 200 m 2 , mořská voda, 30 – 32 °C, vodopád, relaxační místnost, bar s občerstvením, bazén otevřený celoročně

Vnitřní (v hotelu) – 120 m 2 , 31 - 32 °C, bazén otevřený celoročně

Vnitřní dětský bazén (v hotelu) – 30 m 2 , ohřívaná voda, 30 – 32 °C, bazén otevřený celoročně

Vnitřní sedací bazén (v hotelu) – 35 m 2 , mořská voda, 33 – 36 °C, samostatná whirlpool vana, vzduchové trysky, bazén otevřený celoročně


Saunový svět


Finská sauna (80 – 90 °C)

Infrasauna (45°C)

Aromatická parní sauna (45 – 50°C)

Solná parní sauna (40 – 45°C, vlhkost až 100%)


Sport a zábava


volejbal, plážový volejbal

minigolf

basketbalové hřiště

stolní tenis, tenisové kurty

cyklistika

hudební a taneční večery v hotelu

koupání

Důležité informace


Check in od 14.00, check out do 11.00

Doprava vlastní

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

 

→ Přejít na 24 termínů dovolené Villy Thalasso Strunjan
v cenách od 2 490 Kč do 10 390 Kč