Hotel Vital

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko
Ubytování: Hotel Vital
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 11 termínů
Listopad 2017
zobrazit 9 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Popis: Relaxace v lázeňském středisku Dolenjske Toplice v luxusním hotelu Vital ****



Ubytování v hotelu Vital ****

Dítě do 5,99 let na přistýlce zdarma

Volný vstup do bazénů

Stravování formou polopenze nebo jen snídaně



Jedno z nejstarších lázeňských středisek - Dolenjske Toplice

Dolenjske Toplice jsou jedny z nejstarších lázní Slovinska, které leží 13 km jihovýchodně od města Novo Město. První písemný zdroj o původu lázní je již z roku 1224. Městečko leží v údolí řeky Krka. Léčivé účinky jeho termálních pramenů jsou známy již od 14. století. Díky dlouholeté tradici zdravotní péče a výborným programům terapie jsou lázně jedny z nejpopulárnějších lázeňských center. Jihovýchodní Slovinsko je oblastí kopců pokrytých vinicemi, malých kostelíků, hradů a klášterů. Nedaleko Dolenjských Teplic se nachází oblast s názvem Kočevski Rog, která je chráněnou přírodní oblastní po více jak 100 let. Oblast v okolí Dolenjských Toplic poskytuje celou řadu možností pro turistiku, procházky a výlety. Je zde mnoho cyklistických a turistických tras a v řece Krka si můžete zarybařit, a nebo se vydat na projížďku lodí.
Ubytování v luxusním hotelu Vital ****

Hotel Vital **** je vhodný pro klienty, kteří chtějí relaxovat, nebo posílit svoji fyzickou kondici. Díky své poloze vedle rehabilitačního centra (Medical Rehabilitation Centre) je hotel ideálním ubytování pro lidi, kteří mají zájem o zdravotní programy. Nabízí tradiční ubytování již od roku 1776. Hotel má tři kryté bazény s termální vodou a nedaleko se nachází i posilovna. Útulné pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou, fénem, SAT/TV, rádiem a minibarem.

Hoteloví hosté mají k dispozici 4 tenisové kurty, fitness centrum, tělocvičnu a možnost půjčení kol.
Stravování formou polopenze nebo jen snídaně


Snídaně i večeře je podávaná formou bufetu

Wellness služby hotelu Vital

Hotel nabízí tři kryté bazény s termální vodou, která má pozitivní dopad na zdraví. Bazény se rozprostírají na ploše 33 m 2 , 40 m 2 ,48m 2 . Dva z nich josu umístěny přímo na termálních pramenech. Pramenitá voda s teplotou 36°C stoupá z hloubky téměř 1000 metrů a obsahuje vápník, hořčík a další minerály.
Lázně Dolenjske Toplice
Pozitivní účinky termální vody

Pozitivní účinky termální vody jsou již po staletí známy v lázních Dolenjske Toplice. Dvě ze tří termálních pramenů v Dolenjske Toplice se nacházejí přímo pod krytými bazény, Prince's a Cave's bath v hotelu Vital. Voda pramení z hloubky téměř tisíce metrů s průtokem 30 litrů za sekundu. Voda je akratotermická s teplotou 36 ° C a je nízkomineralizovaná, obsahující převážně vápník, hořčík a hydrogenuhličitan.
Léčba muskuloskeletálních a ženských onemocnění

Léčba muskuloskeletálních a ženských onemocnění
Podle názoru lékařů byly Lázně Dolenjske Toplice významným lázeňským centrem, zejména pro léčbu revmatických onemocnění a onemocnění žen, stejně jako rehabilitace postižených. V průběhu doby se starý komplex bazénů vyvinul do nejmodernějšího centra pro lékařskou rehabilitaci. Vedle termální vody je v léčbě zařazena řada procedur a metod fyzikální a rehabilitační medicíny s důrazem na kinezioterapii.
Důležité informace


Check in od 14.00 hod., check out do 11.00 hod.

Doprava vlastní

Cestovat můžete s platným OP

Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas

 

→ Přejít na 20 termínů dovolené Hotel Vital
v cenách od 3 090 Kč do 10 590 Kč