Castagneto Carducci - Ferienanl.Campastrello Sport ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Castagneto Carducci
Ubytování: Ferienanl.Campastrello Sport
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prázdninový resort nabízí WiFi, restauraci, snídaňový salonek, bar a TV místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (zdarma).

Vybavení: Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prázdninový resort nabízí WiFi, restauraci, snídaňový salonek, bar a TV místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (zdarma).

Sport a zábava: Prázdninový resort má dětský bazének. K opalování zvou rozložená lehátka. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Hosté si mohou ve volném čase vybrat z nabídky sportovních aktivit, do níž patří jízda na koni. Za poplatek také tenis, volejbal a basketbal.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V prázdninovém resortu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Většina pokojů má terasu. V ubytovacích jednotkách se nachází rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Ubytovací jednotky mají vařič. Součástí základní výbavy pokojů je také připojení k internetu, telefon a televize. V koupelně je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 7 termínů dovolené Castagneto Carducci - Ferienanl.Campastrello Sport ****
v cenách od 11 325 Kč