San Giuliano Terme - Bagni di Pisa *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie
Ubytování: Bagni di Pisa
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 61 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu a bar. Jsou zde i obchody. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí také překladatelské služby a pokojovou službu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Vybavení: Objekt má 61 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu a bar. Jsou zde i obchody. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Objekt nabízí také překladatelské služby a pokojovou službu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky jízdy na kole/horském kole a golfu. Z vodních sportů je v nabídce aqua fitness. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio a jóga. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže, thalasso procedury, omlazující procedury a ájurvédu.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Objekt kromě toho nabízí možnost občerstvení.

Ubytování

Vybavení pokoje : Objekt nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf, minibar a pracovní stůl. Pokoje mají mini ledničku. Dostatek pohodlí zaručuje připojení k internetu, telefon a televize. V ubytovacích jednotkách jsou pro hosty připraveny noviny. V koupelnách je sprchový kout, vana, vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené San Giuliano Terme - Bagni di Pisa *****
v cenách od 10 893 Kč do 21 077 Kč