Peschiera - Golf Residence ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lago di Garda Peschiera del Garda
Ubytování: Golf Residence
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Objekt má k dispozici hotelový sejf, restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, bar, službu hlídání dětí a prádelnu. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Objekt má k dispozici hotelový sejf, restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, bar, službu hlídání dětí a prádelnu. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Objekt nabízí pestrý outdoorový sportovní program, ve kterém je jízda na kole/horském kole, tenis, plážový volejbal, volejbal, basketbal, golf a jízda na koni. Milovníci vodních sportů si přijdou na své při aktivitách jako vodní lyžování, windsurfing, jízda na šlapadlech, jízda na kánoích, plachtění a jízda na katamaránu. Ve vnitřních prostorách objektu se mohou hosté udržovat fit díky cvičení ve fitness studiu. K zábavním zařízením patří i kasino.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře a polopenze. Rozlévány jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část a kuchyň. Ke standardu většiny pokojů patří i balkón nebo terasa. V ubytovacích jednotkách se nachází oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K dispozici je také sejf. Všechny pokoje mají kuchyňský kout s ledničkou a varnou konvicí/kávovarem. Ubytovací jednotky mají vařič. Ke komfortnímu vybavení patří televize. K nabídce patří i závěrečný úklidový servis. V ubytovacích jednotkách se nalézá koupelna se sprchovým koutem.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Peschiera - Golf Residence ****
v cenách od 1 140 Kč do 2 149 Kč