Porlezza - Porto Letizia ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lombardie Porlezza
Ubytování: Porto Letizia
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 190 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Vybavení: Hotel má 190 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Sport a zábava: Hotel má venkovní bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Hosté, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, si mohou vybrat ze široké nabídky volnočasových aktivit, v níž je kromě jiného jízda na kole/horském kole, tenis, jízda na motorovém člunu a stolní tenis. Ke zvýšení pohodlí pobytu přispívá s různorodými aktivitami i zábavní program pro děti.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají ústřední topení a kuchyň. Ve většině pokojů patří ke standardu i balkón. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Všechny pokoje mají ledničku a varnou konvici/kávovar. K nabídce patří i závěrečný úklidový servis.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Porlezza - Porto Letizia ***+
v cenách od 5 291 Kč do 9 259 Kč