Sitges - Subur ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Dorada
Ubytování: Subur
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 95 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. Dále je zde novinový stánek. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K dispozici je pokojová služba a prádelna. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol. Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Vybavení: Objekt má 95 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. Dále je zde novinový stánek. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K dispozici je pokojová služba a prádelna. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol. Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Sport a zábava: Pokud jde o volnočasové aktivity, objekt nabízí vedle golfu a fitness studia za poplatek i spa.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K přednostem některých pokojů patří i částečný výhled na moře. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. Ve vybavení je standardně i sada na žehlení. Ubytovací jednotky mají připojení k internetu, telefon a televizi. V koupelnách je vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 9 termínů dovolené Sitges - Subur ***
v cenách od 2 621 Kč do 4 587 Kč