Sant Feliu de Guíxols - Eden Roc ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Brava Sant Feliu de Guíxols
Ubytování: Eden Roc
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 160 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Hotel má 160 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: Hosté mohou využít krytý i venkovní bazén. Hosté mohou využít terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio, stolní tenis a kulečník. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a ájurvédu.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ke standardu většiny ubytovacích jednotek patří i balkón nebo terasa. K dispozici je také sejf. Ke zpříjemnění pobytu slouží lednička a mini lednička. Součástí základní výbavy pokojů je také telefon a televize.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Sant Feliu de Guíxols - Eden Roc ***+
v cenách od 5 290 Kč do 7 935 Kč